Павела Митова, ИТН: За качествен диалог на политическата сцена, партньорите трябва да са реални помежду си

  • 05 декември 2023 12:36

  • 830
  • 3
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

За пети пореден път имаше внесено предложение за дерогацията от „Лукойл“ от Кирил Петков и група народни представители. Наистина не знам толкова ли е сложно различните партньори в сглобката да седнат на една кръгла маса, да изложат становищата си и да се разберат помежду си какво точно искат да правят с тази дерогация: на кого ще се пада тази допълнителна вноска за пренос и транзит на руски газ, какво ще правят с „Лукойл“, как ще се намалява вносът на руски горива в България. Тези въпроси отправи към управляващите народният представител от "Има такъв народ" Павлета Митова.

"Дали ще бъде по схема 50, 25, 0? Какви ще бъдат сроковете? Ние и опозицията сме заложници на специфични договорки, които се осъществяват между трите управляващи партии", добави тя. 

"За да има качествен диалог на политическата сцена, най-малкото партньорите помежду си трябва да бъдат реални партньори", убедена е Митова. 

Асен Василев за намерението на "Лукойл" да продаде активите си: Няма риск да останем без горива

По темата "Лукойл" и възможната продажбва на бизнеса им в България, депутатът прозря интереси: едновременно лични и политически задкулисни. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
830 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.05 | 14:00

3
Ko речи? Вие ли сте реални? Продажни чалгари.
рашка говняшка

2023.12.05 | 13:39

2
ами кажи го това на едномъдия трифонОФФ, който от години съществува само виртуално!

2023.12.05 | 13:09

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини