Вицепремиерът Мария Габриел домакинства конференция за външнополитическа стратегия на България

  • 04 декември 2023 07:01

  • 371
  • 7
Вицепремиерът Мария Габриел домакинства конференция за външнополитическа стратегия на България
© Булфото

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще бъде домакин на Конференцията „Външнополитическата стратегия на Република България- предизвикателства и възможности“, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи (МВнР). Събитието ще се състои в Дома на Европа от 10:00 часа. 

В конференцията ще участват председателят на Народното събрание Росен Желязков, зам.-директорът на Института по информационни и комуникационни технологии проф. Велизар Шаламанов, проф. Ингрид Шикова от катедра „Европеистика“ в Софийския университет (СУ) „Св. Климент Охридски“, политологът проф. Анатолий Тодоров, представители на академичните среди, експерти и журналисти. Вицепремиерът Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще открие форума. 

В условията на динамично променяща се международна и регионална обстановка, непрекъснато възникващи конфликти, засилваща се заплаха от хибридни атаки и дезинформация, разработването и приемането на национална стратегия за външната политика на България ще има добавена стойност, обърнаха внимание от външното министерство и допълниха, че инициативата за това е на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова

Мария Габриел към студенти в Деня на отворени врати в МвнР: България и Министерство на външните работи Ви искат

На фона на ясните приоритети в българската политика, като активно членство в Европейския съюз (ЕС) и НАТО, участие на България в стратегически и регионални партньорства, работата с българите извън страната, ролята на културната дипломация, вицепремиерът Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова подчертава необходимостта от дискусия, която да очертае техните параметри. Идеята на вицепремиера и външен министър е да бъдат проведени серия от такива дебати по темата, информираха още от МВнР.

През юли дипломати, политици и експерти в областта на външната политика обсъдиха изготвянето на национален документ за външнополитическа стратегия по време на публична дискусия на тема „Визия за външнополитическа стратегия на Република България“ в Дома на Европа в София. Дискусията беше организирана от Дипломатическия институт към министъра на външните работи.

Последвайте канала на

Калина Христова
371 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.12.04 | 10:56

7
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex
Смях

2023.12.04 | 08:54

5
„Външнополитическата стратегия на Република България...." - пълен смях! Толкова дъра-бъра за нашето навеждане. До преди 40 години на изток, а сега на запад. Вие, другари и другарки, се навеждайте, ама не ни карайте и ние да се навеждаме. Обикновени , нагли лапачи. Та, коя е тази габриел?!
Смях

2023.12.04 | 08:56

6
Поне да изкара някоя вуйна утепана от комунистите, както го направи леля цачка, тиквата ...
Ukraina55

2023.12.04 | 08:49

4
Завиждате на тази сладурана чее по умна и интелигентна отвас и неможете и на наи малкия и пръст да се мерите тъпи говбояди ха ха ха.

2023.12.04 | 08:41

3
Премиер комунистически кухар, вице комунистически връзкар, президент руски агент, вожд на партия мутра... това е стратегията. КОГО ЩЕ ИЗЛЪЖЕШ БЕ БЪЛГАРСКА КУКЛО.

2023.12.04 | 08:28

2
ТОВА Е ВИЦ
Тенев

2023.12.04 | 07:51

1
Ти и стратегия!?!? Как пък ти хрумна?!

Добави коментар

Водещи новини