Петко Георгиев: Пеевски се изявява като алтер его на Борисов

  • 30 ноември 2023 08:34

  • 1032
  • 5
Петко Георгиев: Пеевски се изявява като алтер его на Борисов
© Булфото

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на рекламира новата Конституция като свой собствен продукт. Той ще бъде бащата на новата Конституция. ПП-ДБ го легитимира като такъв. Мнозинството, което ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ имат, е достатъчно, за да си седи премиерът на мястото, а за Конституцията вече им трябва ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това заяви политологът Стойчо Стойчев в ефира на Нова телевизия.

„Малко е комедийна ситуацията с Пеевски, както Путин вчера каза, че се бори за мира и свободата на всички хора, така ми седят и предложенията на Пеевски. В момента тече много активна кампания по легализиране на реално феноменалната роля на Пеевски през всички тези години. За ПП и за правителството критиките на Пеевски са подарък. Каквото лошо каже този човек за теб, значи си на прав път. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в мълчат, защото Пеевски се изявява като алтер его на Бойко Борисов”, смята пък журналистът Петко Георгиев.

Нидал Алгафари, пиар експерт, не смята, че Пеевски гони американско гражданство и коментира трусовете в партията на депутата: „В ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с решенията се взимат от Ахмет Доган, лично. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имат нужда да излязат от образа на етническа партия и им трябва силен коз, а такъв е Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.”

Стойчев припомни: „За да се случи ротацията, трябва да се подаде оставка на настоящото правителство, да се гласува и след това да се гласува новия състав на правителство с премиер Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. В промеждутъка между ротацията може да се договори ново мнозинство.”

Социологът Андрей Райчев коментира думите на Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава по адрес на Пеевски: „Лорер имаше предвид реакцията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с спрямо конфликта в Близкия изток. Тази война, както и другата – в Украйна, не тече така, както си представяха хората. България трябва да се научи да е единна, а в момента виждаме страшна критика: „Защо сте единни?”

Лорер се извини за "хвалбите" по адрес на Пеевски

„Ще се отпушат няколко различни хода, ако в конституционната реформа влезе текст, който да отнеме възможността на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да съставя служебно правителство. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Пеевски ще се чувстват свободни да бутнат сглобката. Аз лично не смятам, че това е политически правилно – имаме нужда от формулата на служебното правителство. Според мен трябваше да се наложи санкция на Радев – сваляне от поста. Има вредни за страната политически решения, за които трябва да се носи лична отговорност”, смята Георгиев.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1032 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.30 | 09:50

5
smeshnik peevski e glavnata podloga na dogan a nali znaesh bokluk tce dogan e premierat na tazin darjava i vsicki drugi sa podstaveni lica
Жетона

2023.11.30 | 09:19

3
Честито на всички тъпанари от протестите! Яжте бахур и балкава сега, и викайте за Кирчо тъпото!
Жетона

2023.11.30 | 09:36

4
Мнoгo ми хapeсвa дa 6лижa cпepмa, фeкaлии и кpъв oт aнyсa нa люлякa, слeд кaтo Цoнчo и Кoстя сa гo тъпкaли цялa нoщ.

2023.11.30 | 09:12

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex
Същият самонадеян простак!

2023.11.30 | 08:56

1
Като Мутромилиционера преди 15-тина години. Но този първи се кладира в Магнитски!!!

Добави коментар

Водещи новини