Седем министри ще участват в парламентарния контрол в Народното събрание

  • 30 ноември 2023 07:00

  • 223
  • 1
Седем министри ще участват в парламентарния контрол в Народното събрание
© Булфото

В парламентарния контрол ще участват седем министри. Според приетата програма за работа на Народното събрание, по изключение, той ще бъде днес, от 11:00 часа, а не, както обикновено - в петък.

Ще присъстват министърът на отбраната Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за, министърът на образованието и науката Галин ЦоковГалин ЦоковПрофесор д-р Галин Борисов Цоков е избран на 6 юни 2023 г. за министър на образованието в кабинета на, министърът на културата Кръстю КръстевКръстю КръстевКръстю Кръстев е роден на 25.11.1956 г. в Пазарджик. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на културата в, министърът на земеделието и храните Кирил ВътевКирил ВътевКирил Вътев в член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите и собственик на, министърът на туризма Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор, министърът на младежта и спорта Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти и министърът на транспорта и съобщенията Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника.

Вчера народните представители започнаха разглеждането на второ четене на промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация, но не довършиха точката поради изчерпване на времето.

В програмата за работа на Народното събрание е и второ четене на законопроект за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България, както и законопроект за ратифициране на Конвенцията за Международната организация за морските средства за навигация. Дневният ред включва и първо четене на изменения в Закона за висшето образование.

За утре е предвиден блиц контрол, както и първо четене на законопроект за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2024 г. и на законопроект за държавното обществено осигуряване за 2024 г.

Депутатите решиха: Ароматните бездимни тютюневи стикчета ще са налични до средата на февруари

Последвайте канала на

Росица Валентинова
223 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.30 | 09:13

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини