Анализаторът Виктор Димчев: Борисов си отива, Пеевски се готви да управлява България

  • 23 ноември 2023 16:56

  • 1876
  • 4
Анализаторът Виктор Димчев: Борисов си отива, Пеевски се готви да управлява България
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на бавно натрупа толкова много авторитет, че в момента не просто е един омразен или пък карикатуризиран образ от журналисти и граждани, а по-скоро един обединител на нацията, който от името на политическата партия, която той ще оглави съвсем скоро на символичната дата 24 февруари, се подготвя да управлява България. Това заяви пред "Фокус" политическият анализатор Виктор Димчев.

"Заявката на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е да стане втора политическа сила, каквато ние я виждаме дори в последното проучване на “Тренд", тази сутрин се вижда ясно, че със съвсем малко напън, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с безпроблемно би могла да бъде второто политическо ядро в България, освен ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Така че предстои да наблюдаваме този бавен възход на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който ще замени Румен Радев като претендент за титлата “Политик № 1", която отнеха от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г през 2020 г.", каза още Димчев.

Според анализаторът образът на Пеевски все повече се налага в публичното пространство.

"Това е така, поради причината, че хората, които стоят зад пиара на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, умело използват всяка възможност, в която той е хулен или някой му се радва, за да може да бъде налаган все повече като онзи, който разпределя порциите и взема правилните решения. Неговата позиция почти винаги е акуратна към актуалните политически събития. И образът му ще бъде наложен до степен, до която ние виждаме в момента образите на хора като Асен Василев или Кирил Петков", обясни той.

Илхан Андай: ДПС навлиза в друга орбита. Сбъдват се мечтите на Доган - Иван да е начело, а не Хасан

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г все по-малко ще се появява в центъра на публичното внимание, защото той сам осъзнава, че ролята, която си избра, особено на последните местни избори го остави в ролята на губещ, допълва Виктор Димчев.

"И той трябва да извади нещо от ръкавите, някаква интересна тайна хрумка, за да успее да се върне в играта отново. Личи едно недоверие, което се изгражда към него и преливане на авторитет, който доскоро бяхме свикнали да свързваме само с неговото име към Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който от своя страна неприкрито говори за (не)коалицията ни и никой не отрича това негово право да бъде част от управленската коалиция. Иначе казано, Борисов става Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, което е изключително интригуващо на фона на техните взаимоотношения от 2013 г., когато единия щеше да вкарва в затвора другия. Сега те двамата са заедно в коалиционно единство с третия, който щеше да вкарва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в затвора", посочва анализаторът.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат известен проблем с подмяната на поколението, между първото поколение политици, които сякаш си отиват и новата вълна политици, която очевидно не идва, допълни Димчев.

"На много места в страната ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат проблеми със собствените си структури и това се корени в начина по който беше съставена партията. Надявам се, че този процес може да бъде овладян, защото България има нужда от силни партии и на местно ниво, и на национално ниво, тъй като почти всички местни парламенти, да не кажа на практика всички, са в проблем да се конституира мнозинство. Много от местните парламенти все още не работят и не се очертава в скоро бъдеще да работят. В някои от тях ще има нови касационни избори, има съдебни проблеми, а отделно от това, не успяват просто да се разберат управляващите как точно да управляват, независимо кой е кметът, дали е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или е от някоя от другите партии. Тези проблеми скоро ще станат толкова сериозни, че ще се наложи или част от парламентите да спрат да работят или градовете да затънат в проблеми, които доскоро не бяха виждани. И начинът това да се оправи е да се последва вероятно сглобката на национално ниво, за да могат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП да продължат да мелят с благословията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Които на регионално ниво имат изключително голяма сила в местните парламенти и могат да допринесат за една евроатлантическа стаблиност и на регионално ниво. За да можем да видим все пак някакви, от тези многобройни, обещавани през последните няколко години особено реформи, във финала на българския преход", допълни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1876 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
съни

2023.11.23 | 23:35

4
ама цялото правителство не знае къде ги сърби за ги почешат.
А дано!

2023.11.23 | 18:22

3
Това да е дъното, но АБСОЛЮТНОТО дъно!! Че България да тръгне нагоре, след като и последния шопар си отиде.
Ива

2023.11.23 | 17:46

2
Явно е, че ще се изнасяме от БГ.

2023.11.23 | 17:12

1
"един обединител на нацията"

Добави коментар

Водещи новини