Кристина Петкова (ДСБ) призова Боби Михайлов да прояви чест и доблест

  • 17 ноември 2023 18:08

  • 810
  • 3
Кристина Петкова (ДСБ) призова Боби Михайлов да прояви чест и доблест
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Разчитам на доблестта на Борислав Михайлов. На това, че ще има очи и достатъчно смелост да се яви на изслушване в спортната парламентарна комисия в сряда. Това каза в интервю за "Лице в лице" заместник-председателят на ДСБ Кристина Петкова.

"Това, което гледахме вчера, е недопустимо на всякакви нива, включително на човешко. Бях тръгнала с дъщеря ми към протеста, но видях кадрите и прецених, че няма как да я заведа там", добави тя.

По думите на Петкова, нито Васил Терзиев, нито министърът на спорта Димитър Илиев носят отговорност за кървавото меле в центъра на София вчера. 

Борислав Михайлов след разпита: Днес оставка няма да подам, не чувствам вина за вчерашния мач

"Няма как кметът на София да носи вина за снощното развитие на събитията, защото този протест е по уведомителен, а не по разрешителен режим. Може колегите да се опитват да прехвърлят вината на кмета или спортния министър, но истина е, че задължението за опазване на обществения ред е на вътрешния министър", добави тя.

И припомни изказването на Калин Стоянов, който публично заяви, че не очаква конфликти на провелия се протест срещу ръководството на Българския футболен съюз, което се оказа в тотален разрез с реалността.  "По същото време той отива на кино, когато се чупят глави на хора, когато мирни граждани биват бити. Да търсим отговорност от някой друг, освен от вътрешния министър, е несериозно", категорична бе Кристина Петкова.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
810 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ма тоя

2023.11.17 | 19:59

3
се мисли за светия дух ква ти чест само мъни и власт го вълнуват ...
Хахо

2023.11.17 | 18:55

2
Ха, ха, чест и доблест. Тия паразити дори не знаят значението на подобни морални категории, а най-вероятно и не са чували че има такива, камо ли да ги притежават.
съни

2023.11.17 | 18:27

1
не е виновен а са виновни отпадъците на тази държава,виновни са родители,баби,дядовци който са дали живота на такива изроди.

Добави коментар

Водещи новини