Делян Пеевски на среща с посланика на Украйна: Аферата „Лукойл“ трябва да бъде разкрита!

  • 16 ноември 2023 15:26

  • 1641
  • 18
Делян Пеевски на среща с посланика на Украйна: Аферата „Лукойл“ трябва да бъде разкрита!
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

Да продължат да работят срещу режима на Путин и неговото финансиране, се договориха председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук, днес на среща в парламента.

Украинският посланик благодари лично на председателя на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за проактивната позиция в подкрепа на Украйна срещу престъпния путински режим.

Специален акцент беше поставен върху мерките за прекратяване на всички икономически дейности, които генерират милиардни печалби, с които се финансира руската войска и частни военни компании като „Вагнер“.

"Аферата „Лукойл“ трябва да бъде разкрита и всички замесени да понесат отговорност", категоричен бе Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Пеевски: Коалицията "Путин" е факт, много съм огорчен

Той подчерта, че за преустановяване на всички възможности за заобикаляне на европейските санкции и влияние на Русия, с цел финансиране на военната кампания в Украйна, ще сезира прокуратурата за установяване на пълния размер на престъпленията на длъжностни лица срещу санкциите.

Прокуратурата и ДАНС трябва да се намесят в тази чудовищна международна афера „Лукойл“, е мнението на председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Той е уверил посланик Илашчук, че ще бъде настоятелен докрай в действията си, за гарантиране на спазването на санкциите, запазването на националния и европейския суверенитет и създаването на абсолютна невъзможност от страна на висши държавни чиновници да си затварят очите пред тези опасни злоупотреби.

Пеевски информира посланик Илашчук, че ще сезира прокуратурата и ДАНС за митническите данни за износ и внос на петролни продукти, произведени от руски петрол, с произход „Лукойл“. За разследването ще бъде изискано от украинските митници да бъде предоставена подробна информация за количествата, която ще бъде съпоставена с тази на българските митници. По предварителна информация над 60% от преработения в „Лукойл Нефтохим“ руски петрол не отива за българския или украинския пазар, а съществуват обосновани предположения, че зад тези данни се крият милиарди, с които се финансира престъпния руски режим и войната.

Председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и посланик Олеся Илашчук се договориха да продължат интензивното си сътрудничество в оперативен порядък така, че Украйна да получи необходимата подкрепа, за да се защити от агресора.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1641 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
истината

2023.11.17 | 15:43

18
Лакеят на доган от белене и дс , мародера на българската държава делян пеевски пред посланика на украйна за изпиране наа маредерството си ,въпреки че е путинист до костите си ,но дето заблуждава неграмотните български политици и лидери на партии

2023.11.16 | 20:35

17
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto
...,,- ,,болимехуя. 9

2023.11.16 | 19:19

16
мрьсентурчин...народенсьд...затеб...
А някакво евентуално мъде

2023.11.16 | 16:16

15
тегли ли на този вампир от дамски пол?
байдън и този кучи син

2023.11.16 | 16:15

14
искам олеся да ми прави свирки цяла нощ и да гълта

2023.11.16 | 16:10

13
искам да отида в украинското посолство и да чукам олеся
Eййй

2023.11.16 | 16:09

12
На Шиши не му мърда трипера :)
вгз

2023.11.16 | 16:04

11
Ега ти гнусният тип .
фен

2023.11.16 | 15:46

10
Къде е Пеевски? Путин и СПЕЦНАЗ го търсят да го бият.....
доган мангала

2023.11.16 | 15:44

9
свинята го ебббаха руснаците сега и сащ

Добави коментар

Водещи новини