Гьоков: Дерогацията да продължи възможно най-дълго, изгодна е за България

  • 16 ноември 2023 12:03

  • 424
  • 1
Гьоков: Дерогацията да продължи възможно най-дълго, изгодна е за България
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Дерогацията да продължи възможно най-дълго, защото е изгодно за България и за потребителите на продуктите на "Лукойл Нефтохим". Всичко друго са опорки. Това каза за "Твоят ден" Георги Гьоков от БСП.

"Няма как БСП да е на страната на тези, които ще вдигнат цените на петролните продукти. Ако не беше Путин, с какво щяха да се извиняват управляващите за всички бели, които нанасят на страната? Те сътворяват глупости - правят законодателни инициативи, които после ремонтират. Кабинетът предлага решенията, а обвиняват опозицията. Твърденията за коалиция за дерогацията са "смешни". ДПС е в срамна коалиция, където всеки се разграничава от всеки. Смешно е да ни обвиняват, че се коалираме срещу некоалицията", коментира той. 

Денков: Всяко съкращаване на сроковете за дерогацията носи риск от покачването на цената на горивата

Относно вота на недоверие депутатът обясни, че предварителните заявки сочат, че той няма да мине. "Интересни събития следват след днешната среща за дерогацията. Има вероятност част от управляващата коалиция да подкрепят вота на недоверие. Сглобката е обединена от неща, далеч от националните интереси на България. Всичко е надмогване кой повече да изсмуче от държавата", смята Гьоков.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
424 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван

2023.11.16 | 12:27

1
И още повече за вашият вожд Путин

Добави коментар

Водещи новини