Варненци ще целят със запъртъци Кирил Йорданов днес

  • 15 август 2012 09:34

  • 1194
  • 4
Варненци ще целят със запъртъци Кирил Йорданов днес
©

Призив "Да свалим кмета! Вреден е за Варна!" излязоха членове на фейсбук групата "Варна не заслужава морската си градина". Събитието, насрочено за 10 часа в Деня на Варна, всъщност е създадено от потребител и профил "Окупирай Варна", предаде Дарик.

Той призовава всички, които не харесват управлението на Кирил Йорданов, да се явят в сряда сутринта на площад "Независимост". Задължително обаче да носят "плакати и кошници развалени домати, яйца и свирки".

Това, за което ще протестират хората, е да се поиска оставката на кмета, който по думите на създателя на събитието е допуснал застрояването на Морската градина и това тя да се превърне в паркинг. Възмущението му пък нараства след думите на кмета, че крайбрежната алея не е част от Приморски парк.

"Този кмет е вреден за града ни, защото не изпълнява собствените си заповеди. Достатъчно е да се разходите около Делфинариума и на север от него, за да се уверите в безпрепятствения достъп на автомобилите и паркирането им по алеите. Тревните площи на жк "Чайка" срещу Делфинариума се превърнаха в паркинг и никой не взема мерки срещу това", аргументира още намеренията за протест "Окупирай Варна". "Елате на 15 август в 10 ч. сутринта до шадраваните, за да кажем на кмета да си ходи! Време е за промяна в града ни", призовава потребителят.

Последвайте канала на

Novini.bg
1194 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.03.27 | 15:08

4
a za6to zabravqte valq sofronieva
nqkoi si

2012.08.16 | 00:18

3
Дано се съберат повече хора.

2012.08.15 | 23:57

2
Идеята е добра! Но въпросът е, че варненци сами си го избраха. Що се отнася до Боко, нищо, че ще отнесе някое яйце и той, нали с негова подкрепа избраха кмета.Интересно е и друго, сега ще се окаже, че повечето варненци не харесват кмета и не биха (или не са) гласували за него.А как по-дяволите е станал кмет и дали изобщо политиците в БГ се избират или назначават.
mlad6ito

2012.08.15 | 23:54

1
ти основно имаш ли бе пич? Дошъл е на власт както идват всички от 20 год. насам с купените гласове на мангалите.То цели правителства така идват на власт, а пък един кмет кво го спира? Задаваш въпроси с очевидни отговори.

Добави коментар

Водещи новини