Мартин Димитров с коментар за вота на недоверие

  • 10 ноември 2023 11:50

  • 749
  • 1
Мартин Димитров с коментар за вота на недоверие
© Булфото (архив)

Ако някой не подкрепи отбранителната политика на правителството в ситуацията на две войни, то е за негова сметка. Това каза депутатът от ПП-ДБ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

По негови думи очакванията са бюджетът да влезе в НС около 20 ноември.

Дебатите по втория вот на недоверие към кабинета "Денков" ще се проведат следващата сряда

„Смутен съм от идеята бакшишите да бъда облагани с данък, не смятам че идеята е добра. Няма да бъдат събрани съществени данъци. Не бих подкрепил точно тази мярка“, заяви той.

Димитров е на мнение, че при данък „бонус-донос“ идеята е насочена към несъбран данък с праг 100 хил. лв, което означава, че става дума за голямо укриване на данъци. Данъкът засяга хора, които разполагат с необходимата документация, за да докажат, че се укрива данък.

Ако има намаление за прага на кеш-разплащания, то трябва да е по-малко, двойното намаление е рязка мярка, посочи Димитров. Той допълни, че трябва да се отчете, че в страната има малки градове и села, където не е така добре развита банковата мрежа. "Аз бих намалил прага от 10 хил. на 8 хил. лв.", допълни политикът. По негови думи двойно намаляване би довело до сътресения в тези райони.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
749 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.10 | 11:53

1
Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------> min.lc/diabexin

Добави коментар

Водещи новини