Дебатите по втория вот на недоверие към кабинета "Денков" ще се проведат следващата сряда

  • 09 ноември 2023 13:49

  • 907
  • 2
Дебатите по втория вот на недоверие към кабинета "Денков" ще се проведат следващата сряда
© Булфото (архив)

Дебатите по внесения вчера втори вот на недоверие към кабинета "Денков" ще се проведат идната сряда, 15 ноември.

Това обяви председателят на Народното събрание Росен Желязков. "В зависимост кога ще е краят на разискванията ще бъде насрочено и самото гласуване. Според правилника на Народното събрание не по-рано от 24 часа след приключване на разискванията, се гласува и самият проект на решение", добави той.

БСП внесоха вот на недоверие и обявиха: Кабинетът не може да отговори адекватно на предизвикателствата пред страната

Припомняме, вторият вот на недоверие беше внесе вчера от "БСП за България“, "Възраждане“ и "Има такъв народ“. Той е заради "неспособността правителството да гарантира националната сигурност и отбраната на страната". Първият вот на недоверие към кабинета  "Денков“  беше отхвърлен на 13 октомври на извънредно заседание на парламента.   

Депутатите решиха и да удължат днешното пленарно заседание до приемане на проект за инвестиционен разход "Придобиване на основна бойна техника за изграждане на батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада“ .

Последвайте канала на

Филип Епитропов
907 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.09 | 19:19

2
Хоpата вече могат да прeдотвpатят или излекуват диaбeтa само с едно лекаpство. Подходящо за всеки и дeйства бъpзо, пoмoгнeте на сe.бе си или на близкитe си това е лeкаpството----->> goo.su/diabexin

2023.11.09 | 13:58

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини