Синята коалиция иска разследване за партийните субсидии

  • 23 юни 2011 12:20

  • 1049
  • 0
Синята коалиция иска разследване за партийните субсидии
© Булфото

Това заяви пред журналисти в парламента съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - по повод вчерашния дебат относно предложените промени в Закона за политическите партии и субсидията, отпускана за тях.

„Тази закрила е съвсем временна, тя е до момента, в който изтича мандатът на управлението на ГЕРБ”, заяви Костов. Той посочи, че това е временно сечиво.

Освен писмото, изпратено от Синята коалиция до председателя на Сметната палата, парламентарната група ще иска разследване и за това как са се разходвали средствата от държавните субсидии за партиите до момента.

„Разследването ще бъде за неправомерно източване на средства”, каза лидерът на ДСБ. Той подчерта, че десницата ще изчака отговора от председателя на Сметната палата и че той трябва стане публично достояние.

„Въпросът стана политически. ГЕРБ изпадна в пълна изолация от законопроекта на „Атака” и спъна гласуването му вчера”, смята Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

1049 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини