В ГЕРБ продължават обсъждането на изборните резултати

  • 09 ноември 2023 07:15

  • 927
  • 3
В ГЕРБ продължават обсъждането на изборните резултати
©
Слушай новината Слушай новината

Продължава обсъждането на изборните резултати и изпълнението на ангажиментите от страна на законодателната и изпълнителната власт в централата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Заседанието започна още вчера и ще продължи до събота. 

Вчера парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се яви в Народното събрание и така нямаше кворум за редовното заседание на парламента.

За пълна ревизия на изпълнението на управленската програма, се обявиха от партията. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г настоя да се спре с новите дългове, a важните инфраструктурни проекти да бъдат включени в бюджета за догодина. А от ПП-ДБ призоваха коалиционните си партньори да се върнат в пленарната зала. От 9 часа предстои редовно заседание на парламента.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.09 | 10:18

3
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto
Мак

2023.11.09 | 10:05

2
Този ще затрие партията си ако не се махне.Жалко има доста умни хора в ГЕРБ, но Борисов им пречи.
Емѝ...

2023.11.09 | 07:17

1
Аз съм гей и съм от Хасково. Мама е циганка и мечтата и е да се ожени за еврейн и да ме зареже. Слава Израели ✌️

Добави коментар

Водещи новини