Плевнелиев: Ще задълбочим връзките с Великобритания

  • 11 август 2012 17:53

  • 1117
  • 9
Плевнелиев: Ще задълбочим връзките с Великобритания
©

България и Великобритания ще постигнат още по-тясно сътрудничество в сферата на сигурността, а британски експерти ще подпомогнат изработването на законите, регламентиращи дейността на българските служби за сигурност. Това обяви пред български медии в Лондон президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, след като се срещна с министъра на външните работи на Великобритания Уилям Хейг. 

Президентът добави, че очаква новите закони, регламентиращи дейността на Националната служба за охрана, Националната разузнавателна служба и Служба "Военна информация" да бъдат приети от Народното събрание до месец април следващата година. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното информира, че водещ акцент по време на срещата му с Уилям Хейг са били възможностите за разширяване на икономическото сътрудничество между България и Обединеното кралство. Според държавния глава, страната ни трябва да използва добрите и работещи модели за създаването на публично-частни партньорства, които съществуват във Великобритания.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното добави, че е получил покана да посети отново Великобритания с българска икономическа делегация, което ще задълбочи партньорството и ще създаде нови контакти между представителите на бизнеса от двете страни.

Последвайте канала на

БТА
1117 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2012.08.21 | 19:50

5
смешник
Е па...

2012.08.21 | 19:50

6
Жельо ни направи франкофони! Тоя поназнайва немски, ама току виж тръгнал да ни вкарва в британската общност! То май британците имат по-добро отношени към Гана, отколкото към България.....Кво да прави човека?! Дейност и той да отчита.
Истината!

2012.08.21 | 19:50

7
ХОРА! ТЕЗИ URODI ОТ ГЕРБ ИМАТ ДОГОВОРКА С ИЗРАЕЛ, САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА ИЗВЪРТЯТ НЕЩАТА ТАКА С "РАЗСЛЕДВАНЕТО", ЧЕ ДА ОБВИНЯТ ИРАН И ДА ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА!

2012.08.21 | 19:51

8
Всеки, който е живял в западноевропейска държава, без значение коя - Германия, Франция, Англия, е видял, че там се отнасят към негри, индиици, цигани и всякаква подобна паплач, с много по-голямо уважение, отколкото към нас, източноевропейците. Не мога да разбера, тоя посерко, а и останалите посерковци, наречени "български политици", грам себеуважение ли нямат, че така им лижат задниците? Чак такива кретени ли сме, че не само загърбваме, но и да превръщаме във свой враг Русия - единствената световна сила, която поради една или друга причина, е направила за нас много повече, отколкото която и да е било друга държава. Ревът срещу Паметника на съветската армия, ама никой не реве, че преди 2-3 години построиха паметник в Южния парк на загиналите американски пилоти през втората световна война! Същите пилоти, които сринаха София със земята! Същите пилоти, които изсипваха играчки-бомби, наочени към изтребването на ДЕЦА!!! Българите много обичаме да се хвалим с великата си история. Жалко само, че нямаме НИЩО общо с българите от средновековието, нито пък с българите от Възраждането. Дребни, жалки и комплексирани душички. Такъв народ няма бъдеще. Такъв народ НЕ ЗАСЛУЖАВА бъдеще.
123

2012.08.21 | 19:51

9
По точно ще бъде ако се каже,че Великобритания ще задълбочи връзките с България,не обратното,уважаеми Плевнелиев,защото нас българите ръководени от такива като теб 22 години ни докарахте до това,че ако не се обръснем сами няма кой да ни бръсне ,дори и за СЛИВА.Преди 22 години ни бръснеха доста ,дори и на Олимпиядите.Виж и си спомни само колко медала имаще България Сега на два,три медала се радваме като малки деца.

2012.08.12 | 13:54

1
http://e-sim.org/lan.44660/

2012.08.12 | 16:24

2
Живея в Англия и мисля че има какво да научим от тях в много отношения,но никой да не си мисли че англичаните ни обичат много,все още са световна сила и като такава си гледат интереса,и все пак ако тр да избираме,по добре с тях отколкото с американците
:)))))

2012.08.13 | 00:17

3
Да ще изнасяме тиквено семе. Ако тръгне и боза.

2012.08.13 | 17:09

4
kakwo da im dawame?емигранти ли? и сега им даваме, доволно

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини