Комисията по отбрана изслушва трима министри за доставките за Украйна

  • 12 октомври 2023 07:04

  • 856
  • 3
Комисията по отбрана изслушва трима министри за доставките за Украйна
©

Комисията ще изслуша на закрито заседание в четвъртък министрите на отбраната и икономиката и индустрията относно политиката на правителството за преки доставки на ПСО към Украйна.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13989

Припомняме, че на 27 септември народните представители приеха Проекта на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна, внесен от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ПП-ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това стана по време на закрито заседание, но не стана ясно с колко и чии гласове.

С това решение НС одобри да изпратим на Украйна неизправни зенитно-управляеми ракети от типа 5В55Р. Заедно с тях ще изпратим и боеприпаси за автоматично стрелково оръжие с калибър 5.56х45 мм, които са с отпаднала необходимост за нуждите на Министерство на вътрешните работи.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
856 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
worlok

2023.10.14 | 21:33

3
kato davash na ykraina davai i na rusiq nali ste prodajnici...

2023.10.12 | 11:40

2
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik
Перник, ж.к.Изток

2023.10.12 | 08:22

1
!!! на.де.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недоста.тъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка. МАНГАЛКА СЪС ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ . Най точното определение. Вещица или Сатанист от кръв и плът. Че трее да окаме екзорсист. Тази снимка е старичка, но...СНИМКА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО.

Добави коментар

Водещи новини