Росен Желязков: Бъдещето ни е тясно свързано с дигитализацията

  • 29 септември 2023 19:08

  • 712
  • 3
Росен Желязков: Бъдещето ни е тясно свързано с дигитализацията
© Народно събрание
Слушай новината Слушай новината

Председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети разговаря с комисаря по иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта в Европейската комисия Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. 

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети поздрави Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария с встъпването й в длъжност и подчерта, че иновациите и научните изследвания са бурно развиващи се сектори, които България поставя като свой приоритет. Бъдещето ни е тясно свързано с дигитализацията, а страната ни има потенциал и компетентни млади хора, които да я осъществят и приложат в нашата икономика, добави той.

Румен Радев също проведе среща с еврокомисар Илиана Иванова

Председателят на Народното събрание информира комисар Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария за напредъка на институцията по законодателните инициативи, свързани с прилагането на Плана за възстановяване и устойчивост. Тези законопроекти са приоритетни в работата на 49-ото Народно събрание, подчерта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Бойко Борисов: Гордея се с отличното представяне на Илиана Иванова пред ЕП

По време на първото ми посещение в България след встъпването ми в длъжност срещнах радушен прием, отбеляза Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария. Тя изрази задоволство от факта, че българският парламент работи с ускорени темпове по приемане на законодателство, свързано с Плана за възстановяване и устойчивост. Ресорът иновации, научни изследвания, култура и образование е един от най-всеобхватните и затова се радвам, че страната има желание да работи активно по него.

Денков и Илиана Иванова се разбраха: Ще работим, за да представляваме достойно българския интерес в Европа

На срещата беше обсъдена общата ангажираност на България и Европейската комисия за успешното присъединяване на страната към Шенген.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
712 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.09.29 | 22:39

3
Няма да ви бъдем цифрови роби

2023.09.29 | 22:30

2
Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.-------> mub.me/handy
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.09.29 | 19:51

1
ТИЯ ДВАМАТА ХРАНЯТ МИШКАТА СЪС СИРЕНЕ ДА НЕ ГИ УХАПЕ, И ПОСЛЕ ГОВОРЯТ ЗА ДИГИТАЛИЗАЦИЯ. ХАХАХА

Добави коментар

Водещи новини