Росен Желязков ще изиска доклада на ДАНС за експулсирането на свещениците от Руската църква

  • 25 септември 2023 12:47

  • 1542
  • 3
Росен Желязков ще изиска доклада на ДАНС за експулсирането на свещениците от Руската църква
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще изиска доклада на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), касаещ решението за експулсиране на свещениците от т. нар. Руска църква в София. Това обяви председателят на Народното събрание в отговор на искането на председателя на ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за изслушване на председателя на ДАНС Пламен Тончев. 

В процедура по начина на водене Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за настоя Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети да припознае това тяхно искане, за да бъде включено като точка в дневния ред от програмата за днешното извънредно пленарно заседание. Нинова каза, че този доклад се коментира в публичното пространство и "изглежда изключително мистериозен". Тя поиска Пламен Тончев да бъде изслушан за това какво пише в доклада и обясни, че въпросните свещеници са хора без дипломатически имунитет и трябва да бъдат съдени от български съд. Нинова коментира, че е много е странно, че и премиерът Денков се е  дистанцирал от този доклад. Тя цитира думи на премиера Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, в които той заявява, че няма отношение към вземането на това решение на ДАНС. 

В отговор председателят на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети информира, че със свое писмо от 21 септември, председателят на ДАНС уведомява Народното събрание, че в периода 25 - 30 септември е на планирани потвърдени служебни командировки в чужбина, което не позволява изслушването му в пленарните заседания в периода 25-30  септември.  Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за направи предложение докато се върне председателят на ДАНС, председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети да изиска този доклад, той да бъде предоставен в деловодството, за да могат депутатите да се запознаят с него. 

България експулсира висш руски духовник заради шпионаж

По предложение на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" депутатите включиха в състава на постоянната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО народният представител от ИТН Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова и гласуваха удължаване на срока за промени в Закона за енергетиката с един ден, посочва БТА. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1542 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.09.25 | 23:19

3
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

2023.09.25 | 16:46

1
!!! Кошмар!!!Крокодили!!! !!! !!! Невероятни трансформации само с грим (галерия) !!! надке дойчева , че я що да направим че си по голем Крокодил че че от тия крокодили у галерията.

2023.09.25 | 16:47

2
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка. Мангалка със зло изражение. Най точното определение. Вещица или Сатанист от кръв и плът. Че трее да окаме екзорсист.

Добави коментар

Водещи новини