БСП е против удължаване на срока за внасяне в парламента на Бюджет 2024

  • 29 септември 2023 11:54

  • 869
  • 2
БСП е против удължаване на срока за внасяне в парламента на Бюджет 2024
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е против удължаване на срока за внасяне в парламента на проектобюджета за догодина, ще гласува против проекта на решение, заяви пред журналисти в парламента лидерът на социалистите Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

В Народното събрание е внесен проект на решение от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, с който се удължава срокът, в който финансовият министър трябва да внесе в НС проекта на бюджета за 2024 г.

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС искат подготовката за Бюджет 2024 да се отложи

Може би за пръв път ще се случи такова нещо, НС с решение да промени Закона за публичните финанси, изтъкна Нинова. По думите ѝ комисиите могат да работят по време на предстоящата ваканция и да гласуват план-сметката на държавата.

Една от причините за удължаване на срока, според Нинова, е, че има големи различия между управляващите по бюджета, отбелязва БТА. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
869 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.09.29 | 17:05

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg
!!!

2023.09.29 | 12:44

1
Ама разбира се,че ще бъдат ПРОТИВ,иначе КАК ще се РАЗГРАНИЧЪТ от КОАЛИЦИЯТА:"БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ "герб" ????!!!

Добави коментар

Водещи новини