Георги Свиленски: Няма неизненадан човек от кандидатурата на Антон Хекимян

  • 25 септември 2023 18:29

  • 4139
  • 15
Георги Свиленски: Няма неизненадан човек от кандидатурата на Антон Хекимян
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Трябва да стане ясно как държавата и нейните институции защитават националните интереси. Ако тези свещеници са били шпиони, те трябваше да бъдат арестувани, а не експулсирани. Такава е ситуацията с нашите съграждани във Великобритания - те са арестувани, защото нямат дипломатически статут. Това е причината да искаме доклада на ДАНС - да видим защитават ли от агенцията националните интереси или нямат никакви доказтелства, че свещениците са шпиони.  

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Георги Свиленски, по повод скандала около затварянето на църквата "Св. Николай Мирликийски" в София. 

Росен Желязков ще изиска доклада на ДАНС за експулсирането на свещениците от Руската църква

"Няма неизненадан човек от кандидатурата на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални. Тук изниква един много голям въпрос - за независимостта или по-скоро зависимостта на българските медии от политиците. Явно Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални се оказа скритата лична "къртица" на Бойко Борисов в БТВ. Като върнем лентата назад, ще видим как са отразявани различни събития. В БТВ работят много съвестни хора, но понякога, като гледам новините на БТВ, се чудя дали съм бил в пленарна зала или някъде другаде", коментира той номинацията на журналиста Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални за кмет на София от страна на ГЕРБ - СДС. 

Нинова: Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов в bTV?

"Със създаването на Временната комисия, която ще проверява всички факти и обстоятелства около машинния вот, искаме да видим дали са манипулирани изборите. Нека да се разбере дали някой е имал достъп до кодовете на машините за гласуване. Не беше избран председател на комисията и се надявам председателят на парламента да свика възможно най-бързо нейното първо заседание", добави още Свиленски. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4139 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
hpi

2023.09.26 | 06:36

15
Как е баджанака на Дондуков 2
BANKQNSKIQ KARA KOLELO

2023.09.25 | 19:08

1
З..А..Д..У..Н..А..Й..С..К..А Р..А..Я..Ь Да не Сте Забравили кой Предаде, Респективно УБИ ВасилЬ ЛевскиЬ Истинския ПРЕДАТЕЛЬ на Васил Левски е графЬ ИгнатиевЬ ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ : 137Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА РУСКАЬ ГУБЕРНИЯЬ . 72Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА КОМУНИСТИЧЕСКАЬ ВЛАСТЬ . Тази държава не е Българска, тя не е създадена от Българи и никога не се е управлявала от Българи. Това е ФАЛШИВА държаваЬ , с ИЗМИСЛЕНА история и култура, която трябва да бъде ЗАЛИЧЕНА от лицето на земятаЬ . БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЪЛГАРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ Е ИМАЛО ПРЕДИ 650 ГОДИНИ. ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА": РУСКИЬ К..О..П..Е..Л.Е..Т..А ЯЬ СЪЗДАДОХАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ УПРАВЛЯВАЬЬ ТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ ПАЗЯТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ ПИСАХАЬ ИСТОРИЯТАЬ И ЛИТЕРАТУРАТАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ СТРОЯХАЬ ПАМЕТНИЦИТЕЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ КРЪЩАВАХАЬ УЛИЦИТЕЬ . НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ.
ШИБАЛ СЪМ БОЙКО БОРИСОВ

2023.09.26 | 05:53

14
НЯКОЙ РУСНАК ТИ Е РАЗПРАЛ АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ, И ЗАТОВА ПИЩИШ ТУК, НАЛИ КУPBO?
Lissa

2023.09.26 | 01:48

13
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.09.25 | 23:12

11
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
АКО ТИ ПЛЕСНА

2023.09.25 | 23:20

12
ДВА ШАМАРА,А?
Анонимен

2023.09.25 | 22:26

10
Избори се печелят с акъл, а не с плюене.

2023.09.25 | 22:13

9
Евала баджанак

2023.09.25 | 20:24

4
Арменец , 40 годишен , нито жена , нито деца , обратен и аз хетеросексуален българин да гласувам за него да го правя кмет на българската столица ??? Че аз да не съм полудял , бе ! Ай сектир оттука !

2023.09.25 | 21:35

8
А за теб ли да гласувам?
ДО 6

2023.09.25 | 20:57

7
ЩО НЕ ИЗМИСЛИ ТОВА ПРЕДИ МЕН...,ТТЪЪЪПА КОПЕЙСКА КУУУРВАААА.. ДУРАЧКА .. УРУДЛИВАЙ .. ДЕРМЬО
долния малоумник

2023.09.25 | 20:53

6
КЕКИМЯН Е ХЕМ ПЕДЕРРАСТ, ХЕМ ПЕДАЛ, ХЕМ ГРОЗЕН НАГЪЛ ШИЍБАН АНАЛЕН ГЕЕЕЙ
ШИИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2023.09.25 | 20:44

5
БОРИС БОНЕВ Е ХЕМ ПЕДЕРРАСТ, ХЕМ ПЕДАЛ, ХЕМ ГРОЗЕН НАГЪЛ ШИЍБАН АНАЛЕН ГЕЕЕЙ
линк между удивителните

2023.09.25 | 19:57

2
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе.

2023.09.25 | 19:58

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!!

Добави коментар

Водещи новини