Димитър Манолов: Не мога да обещая, че няма да има протести по време на предизборната кампания

  • 25 септември 2023 17:41

  • 2583
  • 4
Димитър Манолов: Не мога да обещая, че няма да има протести по време на предизборната кампания
© NOVA NEWS

На мен ми се искаше Ваня Григорова да не се кандидатира за кмет на София, но тя направи своя избор. Кой съм аз, че да спирам легитимния избор на един човек. Трудно ми е да преценя как ще приключи битката за София. Не мога да кажа дали Ваня Григорова ще отиде на балотаж, питайте социолозите. Със сигурност знам, че за местните избори излизат добре подготвени кадри от синдикалните среди. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS президентът на КТ "Подкрепа" Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване

"Нищо не е угаснало. Преди да дойде в студиото получих призив от работещи в Мини "Марица - Изток", които настояват за гражданско неподчинение и жълти жилетки. Те не вярват на политиците и са убедени, че искат да прецакат пак. Тези хора не вярват на никого, включително и нас. Те са убедени, че Мини "Марица - Изток" ще бъдат спрени преди договорените срокове. Хората са нервни и то абсолютно основателно. Това съм го казал на премиера още преди месеци. Управляващите трябва да върнат доверието на хората. Правят се много крайни предложения относно разговорите за бъдещето на мините. Докато не се преодолее това недоверие, нищо няма да се случи", коментира той казуса с Мини "Марица - Изток".  

Ето какво се разбраха премиерът Денков и протестиращите миньори

"Нямам основание да мисля, че цената на хляба ще поевтинее. Защо на храните, в които се влага украинско зърно, не се отбелязва това? За съжаление ние обичаме да водим нелепим политически разговори. Сега депутатите излизат почивка за близо месец. Явно са се уморили много. След ваканцията им ще трябва да се гледа бюджета за следващата година. ако ни поканят, ще участваме в дебати и разсиквания по темата. Не мога да обещая, че няма да има протести по време на предизборната кампания. Напротив, ако продължава да не се прави нищо за въглищната политика, ще има ново недеволство", завърши Манолов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2583 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.09.25 | 23:12

4
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
????

2023.09.25 | 18:53

3
"Другарю"Манолов,а как ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ,ОБЕЩАВАХТЕ ????!!!
Анонимен

2023.09.25 | 18:41

2
Я виж ти ! Хем участвате в изборите, хем ще се правите на синдикалисти.. .

2023.09.25 | 18:33

1
КАТО ТЕ ВКАРАТ В АРЕСТА НЯМА ДА ИМА ПРОТЕСТИ

Добави коментар

Водещи новини