Фандъкова: Пожелавам успех на Хекимян

  • 25 септември 2023 11:39

  • 2265
  • 3
Фандъкова: Пожелавам успех на Хекимян
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Пожелавам успех на кандидата за кмет на София на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, на листата и на кандидадтите за районни кметове. Има силен отбор, който се надявам да успее да продължи работата за София, да продължи промяната на града и да внесе нов ентусиазъм.

Това каза пред журналисти кметът на Столичната община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в отговор на въпрос за кандидата за кмет на София на коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Има много млади хора в листата, за да може градът ни да продължава своето развитие, отбеляза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя коментира темата за обявяването на кандидата за кмет на София на коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, след като участва в откриването на новата академична 2023/2024 година в Медицинския университет в София. На него присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова, която произнесе слово.

ГЕРБ издигат Антон Хекимян за кмет на София, той: Искам да работя за обществото!

Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални е кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, каза заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав Дончев пред журналисти по-рано днес. От коалицията внесоха документите за регистрацията на кандидата за кмет, на кандидатите за районни кметове и на общински съветници в Общинската избирателна комисия (ОИК) - София.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2265 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Макйя ви трън

2023.09.25 | 14:18

3
УТРЕПКИ НА СОФИЯ НЕ И ТРЯБВАТ......ДОСТАТАЧНО КРАДНАХТЕ
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.25 | 12:49

2
МАРШ ОБРАТНО В САМОКОВ, KУPBO КРАДЛИВА.
Джони

2023.09.25 | 12:10

1
Кой ги измисля тия кандидатури какъв кмет може да е Хекимян един посредствен водещ

Добави коментар

Водещи новини