Бойко Борисов: Плевнелиев е приятно момче, не натоварва

  • 09 август 2012 07:25

  • 1819
  • 5
Бойко Борисов: Плевнелиев е приятно момче, не натоварва
© Булфото

Няма да ходя в олимпийското село, нито ще гледам на живо някой на нашите спортисти, не искам да им губя времето. Но днес (б.р. - вчера) пристига президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той е приятно момче, не натоварва. Ще отиде и ще посети българите, ще гледа и голяма част от тях от трибуните.

Това е казал премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на срещата си с българските олимпийци вчера в Лондон, пише в. "Преса". Борисов не бил притеснен от представянето на нашите. "Ако бяхме вложили 1-2 милиарда в спорт, вместо в здравеопазване, сега щяхме да имаме поне 15 медала", убеден е той. "Англичаните имат, защото, когато са строили магистрали, ние сме правили текезесета. Фирма "Бритиш петролиум" е дала поне 40 млн. за този спорт".

Борисов не показа отрицателно отношение и към щангиста Валентин Христов, който спечели бронз за Азербайджан. "Той е наше момче, независимо за коя държава се състезава, медалът си е български", завършва премиерът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1819 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.08.21 | 19:54

5
Защото има цензура!
Янко

2012.08.21 | 19:54

4
Много време ще трябва да мине, преди Плевнелиев да се отърси от обидното отношение на Бойко!

2012.08.21 | 19:54

3
е ние разтурихме ТКЗС-тата, и хляб, и мляко, и месо, въобще сс-продукция увеличава цената си; сега строим магистрали, но бензина и билетите поскъпнаха и не можем да пътуваме, добре, че на вложихмае1-2 млрд.лв. в спорт/не че има от къде/, че парите щяха да потънат в джобовете на тези по федерациите, изобщо мила родна картина, в която няма оправия.
мария димитрова

2012.08.21 | 19:54

2
Мизерията в България става все по-голяма.Безпаричие за народа и охолство за онези отгоре. Търпим търпим ама вече не се издържа.Народът трябва да се обедини като в другите държави и да си гони правата докрай. Трябва да се действа в най- скоро време защото положението е трагично.Давайте и вие идеи!!!!
Затвор за ПЕДАЛА от Банкя!!!

2012.08.21 | 19:54

1
Защо никоя медия не коментира факта, че Европейската комисия започва разследване на престъпното минало на Бойко Борисов свързано с убийства и наркотрафик?! Защо се потули педофилския скандал около него?! Има ли журналусти в тази държава или само подлоги?! Докога ще търпим тази евтина мутра да се гаври с нас?! Събудете се хора! Нямате ли капка достойнство?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини