Президентът ще участва в срещата на върха по демографските въпроси в Будапеща

  • 14 септември 2023 06:58

  • 651
  • 3
Президентът ще участва в срещата на върха по демографските въпроси в Будапеща
©

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в срещата на върха по демографските въпроси в Будапеща.

"Семейството е ключът към сигурността" е темата във фокуса на участниците. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се включи в срещата по покана на президента на Унгария Каталин Новак. Форумът се провежда от 2015-а и тази година се събира за пети път.

В срещата на върха участват държавници, водещи експерти, представители на църквата и гражданските организации. Те ще обсъждат водещи тенденции и подходите към развитието на политики в подкрепа на семейството.

Президентът Радев ще направи изказване в рамките на въвеждащата сесия на високо равнище. По време на посещението си в Будапеща българският държавен глава ще проведе двустранни срещи.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Радина Лазарова
651 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.09.14 | 10:07

3
Разпро.дажба! Уникален и компактен видео-реко.рдер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увел.ичение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----> welcome.to/carcam

2023.09.14 | 07:22

2
Да заведе деса общата. Може някой да я заплоди и да облекчи проблема
Иван Лалов

2023.09.14 | 07:11

1
Демогр.въпрос в България е на изчезване нация

Добави коментар

Водещи новини