Ирена Анастасова, БСП: Официално не е обсъждан въпрос за вот на недоверие към правителството

  • 10 септември 2023 11:49

  • 1064
  • 4
Ирена Анастасова, БСП: Официално не е обсъждан въпрос за вот на недоверие към правителството
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Официално не е обсъждан въпрос за вот на недоверие към правителството. Няма такова решение на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, нито на Изпълнителното бюро на партията". Това заяви пред БНР Ирена Анастасова, депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, и уточни, че факти за подобна процедура "достатъчно ще има", но "към днешна дата официално няма такова обсъждане".

Нямам усещане, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се притеснява, че Васил Божков се е върнал в България. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е най-малко може да се притеснява от Васил Божков", коментира тя.

Ирена Анастасова (БСП): От какво се страхуват ГЕРБ? Гешев може да каже интересни неща за довиждане

В предаването "Неделя 150" Ирена Анастасова изказа мнение, че структуриране на Движение "3-ти март" е ненужно: "И без такова движение българинът е категоричен, над 70% от хората не желаят смяна на националния празник и 3-ти март е една свещена дата, която е в основата на нашата държавност. Дали стои Румен Радев зад това движение, или - не, това движение съществува сред хората, без да е необходима някаква шапка. Идеите, които твърди, че изповядва това движение, е в душата на българите и със и без движение - хората по категоричен начин показаха отношението си".

Тя коментира съмненията за евентуален бъдещ проект на президента, който да се развие от появилото се Движение "3-ти март", като заяви: "Който и да се опитва на наш гръб (на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - б.р.) да прави нещо, отсега му казвам, че е обречен на неуспех".

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има амбиция да разшири влиянието си в местната власт, подчерта депутатката и добави: "Имаме решение на Националния съвет, че местните ни организации могат да влизат в инициативни комитети и коалиции с други леви формации. Изключваме политическа партия ГЕРБ, на този етап това е единственото ограничение".

"Не смята, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е прилича на "Възраждане"! Не могат да бъдат сравнявани. В цялата си история сме доказали, че защитаваме националния български интерес", заяви още Анастасова.

 

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1064 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Джоро Джоров

2023.09.14 | 20:07

4
КАКВО. НЕДОВЕРИЕ. ЩЕ ИСКАТЕ. БЕ МАЙКА. ВИ ПУТЛЕРОФАШИСТКА , НАЙ ГОЛЕМИТЕ. МИРОТВОРЦИ БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ.
Просто човек

2023.09.10 | 14:05

3
Мнението на еднопроцентова партийка няма значение!

2023.09.10 | 12:57

2
слава на бкп кпсс!
АААХХ

2023.09.10 | 12:09

1
БСП,БСП И БСП ....ТОВА СА..БСП/БКП И НЕДОНОСЕНИТЕ ОТ КОСТА КОПЕЙКАТА И СЛАВИ ЧУКУНДУРА ....., ААААХХХААА ...

Добави коментар

Водещи новини