Ето кой става депутат на мястото на Вежди Рашидов

  • 04 септември 2023 15:10

  • 1594
  • 1
Ето кой става депутат на мястото на Вежди Рашидов
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви Йордан Кръстанов за народен представител от 17-и МИР Пловдив - област на мястото на депутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко на заседание днес.

На 1 септември депутатите освободиха Вежди Рашидов като народен представител. В началото на август Рашидов подаде оставка като председател на Комисията по култура и медии и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а след това и като депутат.

Вежди Рашидов вече не е депутат

Съгласно Конституцията предсрочното прекратяване на пълномощията на народен представител винаги се постановява с решение на Народното събрание. Това може да се случи, когато народният представител е подал оставка или е налице влязла в сила присъда, с която му е наложено наказание лишаване от свобода за умишлено престъпление, или когато изпълнението на наказанието лишаване от свобода не е отложено, установена е неизбираемост или несъвместимост, както и смърт, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1594 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.04 | 17:57

1
Искате ли нови усещания в S.E.X? Те са просто вълшебни капки, които ще издигнат се.ксуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате:-----> mub.me/statiya

Добави коментар

Водещи новини