Слави Трифонов: Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже политическо

  • 01 септември 2023 13:13

  • 3066
  • 7
Слави Трифонов: Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже политическо
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Значи стана тя, каквато стана. Публичната тайна стана обществено ясна. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е участвал в съставянето на това правителство. Ама като какъв?", написа във фейсбук профила си лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

"На 16 август, денят, в който беше убит Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна зададох няколко въпроса, три от които бяха следните: “Бил ли е посредник Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП в разговорите за съставяне на редовно правителство? Имал ли е среща Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и ако да - кога, къде и защо? И, имал ли е общ бизнес бащата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна?” Днес Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в кулоарите на Парламента отговори на част от тези въпроси, като заяви цитирам: “Алексей беше близък с бащата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, с тях. И той като всички нас търсеше вариант да се направи нещо стабилно след петте поредни избори и поне за важната законодателна рамка. Аз винаги казвам истината. Срещи сме провеждали с него, той с тях.”

Бойко Борисов потвърди, че Алексей Петров е имал участие в съставянето на управлението

Значи стана тя, каквато стана. Публичната тайна стана обществено ясна. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е участвал в съставянето на това правителство. Ама като какъв? А защо аз задавам въпроси? Българските журналисти журналисти ли са? Или мисирки? Не трябва ли сега те да разцепят от въпроси Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, баща му, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и цялата им управляваща некоалиция? Какъв е Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна? Кога са се срещали? Къде? Как? Като какъв бащата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически води разговори с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна за съставяне на правителство на България? Министър-председателят каза от трибуната на Парламента, че не знае за такива разговори. Ако не знае, той какъв е? Фигурант ли е? Някой бръсне ли го за слива или просто му казват какво да прави и кого да назначава? Сега трябва да има аналитични предавания и журналисти, социолози, политолози, да анализират тази изключително скандална новина. Дали ще стане така? Не вярвам. Сред българската журналистика има двоен стандарт. Изпитал съм го лично на гърба си. Журналистите, политолозите и социолозите най-вероятно ще си траят. Защо? Не знам. Няма кой да ги пита. Те май трябва да се питат сами. Но по-важното е друго - убийството на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е много възможно да се окаже политическо и прокуратурата и МВР трябва веднага да започнат да разпитват всички участници в разговорите с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна за съставянето на сегашното правителство. А иначе казано, това правителство е голям срам…ама много голям", пише още Трифонов. 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3066 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Вики

2023.11.10 | 13:59

7
Мутрите взаимно се избиват!!!

2023.09.01 | 15:40

6
Комонетата го убиха за дасе пречи за шенген.
Алооо

2023.09.01 | 15:32

5
Теб па кой те пита,смешко!!!
Трън

2023.09.01 | 14:57

4
възможно е до доказването на обратното това е същото като в съда.
PR

2023.09.01 | 13:46

3
Да помислим кой не учасва в съставянето на правителство като първа политическа сила...
Димитър

2023.09.01 | 13:28

2
До гуша да ти дойде , селски кючеклии да ни дават акъл и анализи

2023.09.01 | 13:18

1
Бастун селски, помним ти какво направи и как взе парите на мутра за да свалиш правителството. Продажен чалга селяндур.

Добави коментар

Водещи новини