ДСБ поиска Бойко Борисов да уволни Цветанов и Дянков (видео)

  • 07 август 2012 11:11

  • 2656
  • 8
ДСБ поиска Бойко Борисов да уволни Цветанов и Дянков (видео)
©

През последните седмици ДСБ констатира провал в управлението на ГЕРБ в правосъдието и вътрешния ред при създаването на среда за дребното предприемачество и дребния бизнес, както и големите структуроопределящи предприятия. Това заяви зам.-председателят на партията Радан Кънев.

Необходими са сериозни персонални и структурни промени – смяна на вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа както и целия икономическия екип на правителството. Това включва на първо място министъра на икономиката Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, както и финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, земеделския Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и транспортния Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, уточни Кънев.

Според Димитър Бъчваров 500 млн. лв са задълженията на БДЖ. НЕК и Булгаргаз са жертва на правителствена политика, която задържаше цените и налагаше на предприятията да продават на по-ниски цени от тези, на които купуват. Това е отразено в последните отчети на предприятията, каза Бъчваров. Не може една стана да претендира, че е във финансова стабилност при положение, че дълговете на тези предприятия са над 5 млрд. лв. С пари от бюджета ще бъде крепена ситуацията до изборите, предупредиха от ДСБ. Бъчваров дори видя възраждането на практики от времето на Жан Виденов, когато държавните предприятия да се управляват така, че да се приватизират печалбите, а да се национализират загубите. От пропадането печелят монополите, които стоят на входа и изхода на тези предприятия, предупреди Бъчваров.

Последвайте канала на

Novini.bg
2656 8

Коментари 8

Добави коментар

2012.08.11 | 19:42

8
Гробари, каква е тази държава, в която живеем? Бях в Испания и за жалост за кратко използувах СИМ карта на Глобул. Когато съпругата ми съобщи, че имам да плащам ужасяваща сметка при тях, веднага си изключих мобилния телефон и си купих с договор към ORANGE нов, с който говорех 4 месеца на цени много пъти по-ниски от тези в Гробария! Изненадата ми беше, че при напълно изключен телефон, сметките ми се увеличиха!!! Съпругата ми, понеже не е титуляр на договора ми с Глобул, не успя да постигне нищо. Върнах се и подадох молба за разпечатка на трафика. След месец ми казаха, че не е трябвало да подавам молба, а жалба! Добре, подадох жалба, на която ми казаха, че не са длъжни да ми дават обяснения! Прекратих договора си с тях,но пак аз съм ощетен, понеже те го удължават автоматично на датата на приключване и само аз мога да го прекратя. Ако бях сам, нямаше да се стресна, но семейството ми беше подложено на всекидневен телефонен тормоз и заплахи, че ще дойде частен съдия изпълнител(бияч) и ще вземе в пъти повече отколкото уж дължа! Естествено платих, но нима това e нормално за ЕС?
123

2012.08.09 | 23:59

7
ИЗОБЩО НЕ ЩА ДА СИ НАПРЯГАМ МОЗЪКА И ДА ПИЩА ЗА ЦИГАНИНА НАРЕЧЕН-КОСТОВ.МНОООГО СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО КОСВЕНО/ГЛАСУВАЛ СЪМ ЗА СДС/.ТОЗИ ЦИГАНИН ЛИ Е,КАКЪВ Е НЕ ЗНАМ,НО КАК СТАНА НЯКАКЪВ ФАКТОР ОТ НИЩОТО И АЗ НЕ ЗНАМ,ВСЕ ЕДНО СЪМ ГЛЕДАЛ ЕДИН ФИЛМ,ХУБАВ ФИЛМ ,С ДОБРО СЪДЪРЖАНИЕ,НО ПОСЛЕ ,НЕЗНАМ КАК ДА ГО НАРЕКА,ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ,НЕ БИВАШЕ ДА СТАВА.
svidetel

2012.08.08 | 16:57

1
mnogo takiva kato teb glasuvaha za SDS s nadejdata, 4e sled komunistite e do6al tehniqt red da kradat. i kato ne im se otvori para6uta namraziha i SDS, i Ivan Kostov i vsi4ko, koeto e dobro za Balgariq.

2012.08.09 | 15:59

6
mrazia go na cradlivia mangal koito ni sasipa.no zvak e za zatvor a diankov za manafite no te prinujdavat bb da gi darji na vlast po nikakav stranen na4in.
vns1975

2012.08.08 | 22:29

5
Бойко сигурно така се е стреснал от това искане ,че сигурно ще получи нощни напикавания. На политически некролози като костов не им ли писна да ни занимават със себе си.

2012.08.08 | 22:28

3
Аз пък искам да го правя с Адриана Лима и да го дават по новините. Може да искам, но това не значи, че ще се случи. ДСБ да се радват, че изобщо са парламентарно представени. Защото май следващата година вече няма да им се налага да решават дали да се правят на опозиция или да са въртиопашки.
запознат

2012.08.08 | 22:29

4
това че нямало да влезе ДСБ в парламента го чета и слушам вече трети или четвърти път през годините гледам влизат си всеки път в България има и умни и мислещи хора за съжаление те не са от сега управляващите
Канар

2012.08.08 | 22:28

2
Палячовците от ДСБ не знаят какво искат. Хем искат обществото да мисли, че са против тиквата, хем искат тиквата да мисли, че отчасти са с него. Като искат толкова оставки, то е ясно че напрактика цялото правителство трябва да се махне, но ДСБ ги е шубе да поискат на тиквоча оставката защото се надяват ако влезат в парламента да направят коалицийка. Можеше да се включат във вота на недоверие, но направиха най-мекотелската постъпак да се скатаят като мишки, оправдавайки е, че не могат да са на една страна с БСП. Какви сте вие тогава бе, вие нямате мнение, вие зависите от БСП- каквото те направят вие правите обратното. Безхарактерни мекотели, които гледат смо да се присламчат към някой!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини