Костадинов: Искат забрана на "Възраждане", защото не могат да се преборят с нас по друг начин

  • 31 юли 2023 14:36

  • 23905
  • 1
Костадинов: Искат забрана на "Възраждане", защото не могат да се преборят с нас по друг начин
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Искат забрана на третата политическа сила в страната, защото не могат по друг начин да се преборят с нас". Така лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" коментира пред БНР искането на група общественици да се забрани дейността на партията. Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика ги определи като "лица, от които лъха силна интелектуална немощ". 

"Има цели фамилии в списъка.  Всички тези хора са избиратели на ПП-ДБ. Това не е гражданска инициатива, а димна завеса на ПП-ДБ, които се опитват да отвлекат вниманието от факта, че предадоха собствените си избиратели. Председалите на тези хора договаряха назначенията в бъдещото българско правителство с американския и други посланици", заяви Костадинов.

Той ги обвини в липса на реакция при определяне на бюджета за култура, който според него, е скандално нисък: "Тези хора посегнаха и на националния ни празник. Те опростачват нацията".

Костадинов не изключи възможността да се види в съда с голяма част от хората, участващи в групата, която работи за забрана на партия "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" напомни, че от партията му са пуснала сигнали в прокуратурата срещу Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически за държавна измяна, но все още не са получили отговор. По тази причина смята, че България е завзета държава.

Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика покани противниците на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" на дебат, въпреки че е сигурен в отказа от тяхна страна.

Граждани с искане партия "Възраждане" да бъде разпусната

Лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" коментира присъствието си на конгреса на "Алтернатива за Германия", където произнесе и реч: "Искаме съдбата на нашия общ европейски дом да се решава от европейците. Нормално е Европа да се представлява от носителите на християнските и европейските ценности. Имаме общи противници и проблеми, задължително е да имаме и общи действия".

Той обясни, че  "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и "Алтернатива за Германия" си поставят за цел на следващите европейски избори формации като техните да станат втора политическа сила в Европа. Посочи, че имат контакти и с подобни партии от Испания, Франция и Финландия. 

"Ще установим обща група в ЕП", заяви Костадинов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
23905 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.08.04 | 18:18

1
Политизиран съд .Щом е регистрирана партия народа ще каже на изборите ще я има ли.

Добави коментар

Водещи новини