Даниел Александров от ГЕРБ се отказа от имунитета си

  • 19 юли 2023 09:57

  • 1016
  • 0
Даниел Александров от ГЕРБ се отказа от имунитета си
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Александров се е отказал от имунитета си. Това заяви председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в началото на днешното пленарно заседание, предава "24 часа".

Отказът си е подал вчера.

Вчера комисията по имунитетите в парламента се събра, за да реши трябва ли Александров да се откаже от закрилата си. Тя бе създадена, за да вземе решение и за лидерите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП Бойко Борисов и Кирил Петков, както и за депутатът от ДПС Димитър Аврамов. И тримата обаче подадоха оставка.

И депутатът Даниел Александров се отказва от имунитета си?

Вчера бе крайния срок комисията да реши за последния останал депутат в предмета на работата ѝ - борецът Даниел Александров.

По време на заседанието обаче колежката му от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Рая Назарян обясни, че той ще се откаже от закрилата си същия ден.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1016 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини