Антоанета Цонева (ПП-ДБ): София има нужда от подхода на Васил Терзиев

  • 18 юли 2023 17:46

  • 1617
  • 0
Антоанета Цонева (ПП-ДБ): София има нужда от подхода на Васил Терзиев
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Изборът на Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. за управител на БНБ показва едно стабилно мнозинство, което гласува и решенията за Украйна и за референдума за еврото, и т.н. Дългосрочните цели на страната са подкрепени от това мнозинство и това има значение за изпълнението и контрола им. Това заяви Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“-“Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ в ефира на бТВ.

„Това, че ние се „крием“ зад темата за Украйна, ми е трудно да си го представя. На българският президент това му е темата, която най-много му стяга чепика“, коментира тя думите на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

„Начинът, по който се избират хората в регулаторите, става чрез разговор и предлагане на кандидатури. Например – за последното изслушване за шеф на НЗОК има 10 кандидатури. Нищо не е предизвестено. Обсъждат се качества. Даваме оценка на тяхната относимост, на това дали са подходящи. Преди всичко водещият принцип не е някакви транзакции. Видно е, че зад тези кандидатури стои голямо мнозинство“, подчерта тя.

Тя коментира изборът на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите за кандидат за кмет на София: „Доста отблизо наблюдавах процеса около съставянето на тази голяма коалиция, която застана зад нашия кандидат за кмет на София. Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите застана в центъра на този разговор между толкова много политически сили, разговорите се водиха месеци наред. Стотици хора подготвят програма. Видях с очите си как е постигнал онова, което е направил и в бизнес средата си. Той може да обединява.“

„Между неговия произход и начина, по който подхожда към постигането на цели, към споделянето на своя успех, смятам, че това е лидер в бъдещето. Този град, убедена съм в това, има нужда от такъв подход. Той ще бъде последван и от една нова генерация хора, които искат да видят бързо, ориентирано към цели управление, и смятам, че Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите е лицето на тези хора“, допълни тя.

„Знаехме начина, по който той е развивал своята компания, своя бизнес и всичко онова, което е направил и върнал обратно към обществото. Това натежа много при избора му за кандидат“, каза още Цонева.

ДСБ София: Категорично заставаме зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев

Отново протестите в Разград срещу обгазяването на града, тя заяви: „Вчера бях там и се срещнах с хора и с местната власт. Това, което мога да кажа, е че това е един проблем, който съществува от много време насам. Спрямо него не са предприемани решителни действия. Има нужда да се инвестира в нова пречиствателна станция. Отделно помолих за извънредна сесия на общинския съвет, в която РИОСВ да изведе пълен доклад за мерките и данните от последните години. Вече има внесен законопроект за даване на дефиниция на миризми, които са вредни за човешкото здраве и за околната среда.“

„Искам да се намерят инвестиции за техническата инфраструктура, органите да работят и да са напълно прозрачни. Имало е среща днес, в която е обсъждано защо се различават данните от станциите и подвижните лаборатории“, поясни още тя.

 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1617 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини