ДСБ София: Категорично заставаме зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев

  • 17 юли 2023 18:00

  • 1512
  • 0
ДСБ София: Категорично заставаме зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев
© ДСБ
Слушай новината Слушай новината

ДСБ София категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите за кмет на София.

Това пише в официална позиция на ДСБ София, която публикуваме без редакторска намеса.

"Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от, Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" и Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и, ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление.

Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат гарант, че дългогодишно отстояваните политики в опозиция, най-сетне ще бъдат осъществени. 

Проф. Вили Лилков прие номинацията за кмет на София

Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцеплението в нашата общност, работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1512 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини