Възраждане: ГЕРБ са повече мафия, отколкото партия

  • 13 юли 2023 10:57

  • 3054
  • 0
© Novini.bg

България се фашизира през последните няколко месеца. Евроантлатическият преход на страната завърши, откакто дойдоха на власт ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ПП-ДБ. "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" няма да участва. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са повече мафия, отколкото партия. Който сее ветрове, жъне бури. Тука има много престъпници, които погазват закона и Конституцията, ние ще се погрижим те да си платят. Това заяви по време на брифинг в НС Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика, председател на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Станахме свидетели на две безпрецедентни неща в новата история на българския парламента – първото е , че за първи път представителите на опозицията няма да имат абсолютно никакви позиции в управлението на комисиите в парламента, второто е, че евроатлантическият преход завърши“, каза още той.

НАТО ограничава сувернитета на Българската държава.

"Възраждане" сезира Конституционния съд заради отхвърления референдум

Костадинов отбеляза „класическото лицемерие на т.нар. евроатлантици“, защото преди година и половина от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в "плачели" по коридорите как им били дали само комисията по вероизповедание, колко било недостойно това, как никой не ги бил питал. Истината е, че никой не ги пита, както и нас, но тогава поне ни казаха, добави той и уточни, че в нощта преди избора на ръководства на комисиите тогавашният председател на парламентарната група на "Продължаваме Промяната" Андрей Гюров е изпратил СМС, в който е казал, че на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ са им отделили комисията по младежки дейности и спорт. Тогава те са имали възможност да решат дали да приемат, или не, това предложение. 

Костадинов коментира, че сега ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са направили нещо, с което надминали дори онези, от които тогава се възмущавали година и половина.

Лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" коментира и че никога досега не се е случвало да няма избран управител на Българската народна банка, а същевременно да започва процедура за избор на подуправители.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
3054 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини