Ген. Атанасов: България ще предостави възможната помощ на Украйна, без това да се отрази на боеспособността на БА

  • 07 юли 2023 10:15

  • 2535
  • 0
© Булфото

Аз се радвам, че за втори път се видях с президента Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. Паднаха някои маски. Това коментира ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в кулоарите на парламента. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14070

Ние и българската общественост знаем колко трудно съставихме това правителство, но вчера се видя, че това е било изключително важно. Това го казвам на фона на заявената позиция на президента Радев, който ясно се позиционира на страната на Русия. Това беше важно за мен от тази среща, допълни още депутатът. 

Той коментира и военната помощ, която страната ни ще изпрати на Украйна. 

България ще предостави възможната помощ на Украйна, без това да се отрази на боеспособността на Българската армия. Това, което ни е излишно, казано най-просто, категоричен бе Атанасов. 

Тодор Тагарев разкри какво поиска Зеленски от България

Относно отложената лидерска среща между ГЕРБ - СДС и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", Атанасов заяви: "Разумно би било да седнем на масата двете политически сили и да видим политическата картина в държавата, за да намерим верните решения за кадровите назначения. Не да се правят по кюшетата, по ъглите и да бъдат търсят най-качествените хора да оглавят регулаторите и институциите. Ние сме държавата на изтеклите мандати. Има над 20 институции, чиите членове се избират от НС и са с изтекли мандати. Не може да се разчита на тези хора, че ще си вършат работата качествено. Крайно време е цялата картина да бъде подредена. Ние чакаме от една седмица среща с  Бойко Броисов". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2535 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини