Фандъкова определи като "малко странна" четворната коалиция с леви и десни зад кандидатурата на Васил Терзиев

  • 28 юни 2023 14:39

  • 3316
  • 0
Фандъкова определи като "малко странна" четворната коалиция с леви и десни зад кандидатурата на Васил Терзиев
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Това, което видях в новата четворна коалиция, са хора, представители на различни партии, както леви, така и десни. Отстрани ми изглежда малко странна тази комбинация, но всяка партия има правото да избере своята предизборна стратегия. Така кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска коментира пред журналисти обявената снощи кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София.

Терзиев бе издигнат от "Продължаваме Промяната" (ПП), "Демократична България" (ДБ) и "Спаси София", подкрепена и от "Екипът на София".

От "Спаси София" за новия кандидат Терзиев: Искаме да покажем обединен фронт за София

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска каза, че не познава Васил Терзиев.

ПП и ДБ дадоха ясна заявка за интерес към София и издигнаха свой кандидат, а той заяви като основен приоритет строителство на детски градини, което е чудесно продължение на моята програма, посочи Фандъкова, цитирана от БТА.

Тя изрази надежда финансовият министър Асен Василев този път да заложи средства за строителство на детски градини в София, защото това по думите ѝ не се е случило през 2021 и 2022 г.

Кой е Васил Терзиев - кандидатът за кмет на София от ПП, ДБ и „Спаси София“?

Тя припомни, че още след последните местни избори е взела решение да не се кандидатира за нов кметски мандат.

Давам възможност на млади хора да се докажат и да работят за София. Във всеки сектор оставям подготвени, готови проекти, осигурено финансиране, така че има възможност да се работи, посочи Фандъкова и изрази надежда софиянци да направят добър избор.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3316 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини