Манол Пейков (ПП-ДБ): ГЕРБ нямат интерес правителството да се разпадне

  • 25 юни 2023 19:09

  • 1613
  • 0
Манол Пейков (ПП-ДБ): ГЕРБ нямат интерес правителството да се разпадне
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Готови сме да отстъпим от управлението, ако споразумението с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДС не се спазва. Досега никога никой не е попадал в тази ситуация. Това е сложен танц, защото идеята за коалиция е противопоказна за много от нашите избиратели. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ни шантажират, че нещата трябва непременно да са под формата на коалиция. Важното е да има съвместна работа - както на ниво изпълнителна власт, така и в парламента. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нямат интерес правителството да се разпадне, но искат да ни направят да изглеждаме по-слаби, проявяват опортюнизъм", това заяви за "На фокус" депутатът от Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от Манол Пейков.

Според него ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са опортюнистична партия, интересът винаги е директен при тях. "Натискът от Европа стана доста по-сериозен, а волята ни да бъдем част от Шенген е абсолютно неумолима. Влизането в еврооната ще гарантира, че корупционните потоци ще ни заобикалят, затова е приоритет. Няма как ГЕРБ-СДС да си назначават хора в регулаторите, докато ние "лапаме пасти в сладкарницата", всички важни решения трябва да се решават

Той коментира и битката за столицата. "Във вторник ще обявим съвместен кандидат за кмет на София на ПП–ДБ и "Спаси София". Според мен Васил Терзиев е интересен и опитен човек, поставя си много близки до нас цели. Всичко, което съм чул от него, отеква сякаш чувам собствения си глас", подчерта Пейков.

 Пейков определи поведението на ''ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" като неадекватно. "Не мисля, че имат работеща форма за управление, те са опортюнисти, които яхват вълната. Всичките им тези съвпадат с кремълските. Нямат нито една националистическа теза. Абсолютно всичко е взето от тетрадката на КГБ. Или получават нареждания, или сами си дърпат конеца", посочи Пейков.

Борислав Гуцанов (БСП): “Възраждане” са златният пръст на това управление

По думите му случилото се в Русия е лакмус за слабостта на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. "В Русия влизат зад решетките за рисунка, а човек, който тръгва срещу властта, и изминава 300 км с 25 000 души армия, накрая сключва сделка и му прощават. Този парадокс и абсурд показва, че Путин не е толкова силен. Сделката с Лукашенко е фасадна, той е кукла на конци. Ако е провел преговори, това е под натиска на Путин, за да не са директни и да има алиби, да се покаже като твърд човек, който не преговаря. Русия със сигурност ще се отслаби на фронта в Украйна, защото във "Вагнер" са едни от най-опитните и кръвожадни бойци. Недоверието между армията и "Вагнер" е неминуемо", коментира той.

 

Последвайте канала на

1613 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини