Сидеров: Отцепниците отвориха големи усти за пари

  • 22 юни 2011 11:34

  • 1111
  • 1
Сидеров: Отцепниците отвориха големи усти за пари
© Булфото

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в реплика към депутата от Коалиция за България Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

„Всичко това не беше в синхрон с вота на народа, г-н Миков. Не заставайте сега на позицията да браните Конституцията и правата. Имате огромен опит в това да разбивате парламентарни групи и да подменяте вота на българския избирател”, каза Сидеров.

Той заяви, че независимите народни представители са ренегати на своите партии, а отварят сега големи усти за пари. Сидеров се обърна към независимия депутат Корман Исмаилов с въпроса - къде е била съвестта му, когато са го записвали в листата на ДПС и дали съвестта му не е била в задния му джоб.

„Къде е съвестта на онези, влезли в листата на партия „Атака”? Народът не гласува за безличия, той иска да гласува за определен лидер. Ако сте много отворени, създайте партия, спечелете няколкостотин хиляди гласа и влезте в парламента. Когато сте влезли от какво точно се разочаровахте, ренегати на „Атака”? Каменчо Петков се записал в БСП. Ренегат нещастен. Защо подлъга няколко хиляди човека в София да гласуват за „Атака”? Какво ще заблуждавате тука медиите като измекяри от седмици, срещу човека, от който сте видели само добро и нищо друго”, възмути се Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

По думите му, и Кирил Гумнеров се е записал в левицата. Лидерът на „Атака” посочи, че това са 200 000 лева от субсидията на партията, които отиват в касата на Коалиция за България.

„Нека го знае това обществото и нека го знаят медиите, които обаче си правят оглушки, защото се слуша мнението само на управляващата партия”, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

1111 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
андреа

2011.07.13 | 23:05

1
Храни куче да те лае... Нещасници

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини