Премиерът акад. Николай Денков свиква съвещание във връзка с изострената ситуация в Русия

  • 24 юни 2023 17:00

  • 3926
  • 0
Премиерът акад. Николай Денков свиква съвещание във връзка с изострената ситуация в Русия
© Булфото (архив)

Министър-председателят акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С свиква съвещание във връзка с изострената ситуация в Руската федерация (РФ), съобщиха от пресцентъра на кабинета.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13615

В съвещанието, насрочено за тази вечер, ще участват също вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, министрите на отбраната и на вътрешните работи, началникът на отбраната, ръководителите на Държавна агенция „Национална сигурност“, Държавна агенция „Разузнаване“ и служба „Военно разузнаване“.

Ще бъдат обсъдени всички евентуални рискове за сигурността на страната и за живота и здравето на българските граждани на територията на РФ, както и готовността на държавата за реакция при възникване на необходимост.

Румен Радев: Напредването на силите на "Вагнер" към Москва повдига въпроса какво ще стане с хилядите ядрени бойни глави в Русия

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3926 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини