Ивайло Мирчев (ПП-ДБ): Борисов има актьорска дарба, често променя и мнението си

  • 23 юни 2023 17:51

  • 865
  • 0
Ивайло Мирчев (ПП-ДБ): Борисов има актьорска дарба, често променя и мнението си
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Г-н Бойко Борисов често променя мнението си. Това е сред характерните му черти. Всичко е възможно. Той е много добър в това да представи ситуацията такава, каквато всъщност не е. Има актьорска дарба. Това каза в интервю за "Лице в лице" Ивайло Мирчев от ПП-ДБ. 

Той подчерта, че няма начин да приветстват неследване на декларацията на акад. Денков и Мария Габриел. Мирчев заяви, че не желаят да "се оядат" с власт и да сме постоянно в правителството. По думите му между Денков и Мария Габриел "имат страхотна синергия и работят отлично". 

"От 20 дни съществуване на правителството вече имаме добра новина по отношение на Шенген, същите стъпки се правят по отношение на Еврозоната", отбеляза той.

ПП-ДБ обявиха при какви обстоятелства кабинетът "Денков-Габриел" ще подаде оставка

Но дабави, че се случват и "нетолкова хубави работи". И даде примери. "Случилото се с Гешев и Сарафов, с нашето предложение за КПКОНПИ, роди се странно мнозинство между ГЕРБ, ДПС и "Възраждане". Това мнозинство първо избра Делян Пеевски за конституционната комисия. Изслушването на министър Славов. Също - и регулаторите. Почти всички са с изтекъл мандат", припомни Ивайло Мирчев. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
865 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини