Любен Иванов, ПП-ДБ: От Гешев няма да излезе сериозен политически играч

  • 19 юни 2023 17:53

  • 557
  • 0
Любен Иванов, ПП-ДБ: От Гешев няма да излезе сериозен политически играч
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във има доста познания за политическия и криминалния живот у нас, но му липсва политическо поведение. Затова не мисля, че ще бъде сериозен политически играч. Това заяви в студиото на "Лице в лице" по bTV народният представител от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) Любен Иванов.

Той допълни, че изборът на Борислав Сарафов за временно изпълняващ длъжността главен прокурор е „правно нищо“.

Гешев с обръщение към народа

Изборът на Борислав Сарафов за и.д. главен прокурор е едно правно нищо. Един квазиорган е взел едно нищожно решение. Това бързо намиране на алтернативна фигура, която също страда от тежестите, натрупани от Гешев, не е решение на българската прокуратура, убеден е депутатът.

По отношение на наводненията във Видинско Любен Иванов сподели, че бедствието се дължи на непочистването на речните корита.

„В населените места това е работа на местната власт, а в извън населените е на областния управител. Жители от района ми разказаха, че е имало приливна вълна, която е била около 3 м, която е заляла първите етажи на къщите“, посочи Иванов.

Евакуация във Видинско заради придошлите води

По думите му е от изключително значение правителството да предприеме действия за разчистване на речните корита.

Трябва да се правят програми, които да се спазват, и да се гонят задачи, за да не се случват такива природни бедствия, заяви на финала на разговора народният представител от ПП-ДБ.

Последвайте канала на

Владимир Василев
557 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини