ПП: Изслушването на Иван Гешев да стане в най-кратък срок

  • 14 юни 2023 22:24

  • 1965
  • 0
ПП: Изслушването на Иван Гешев да стане в най-кратък срок
© bulphoto (архив)

Представители на „Продължаваме промяната” настояват изслушването на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във да се проведе в най-кратък срок. Това пише във фейсбук страницата на партията.

С позиция в социалната мрежа излезе и говорителя на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова. 

„Както и със създаването на комисията относно имунитетите днес, целта е пълна публичност и прозрачност”, се казва в позицията ѝ.

Гешев поиска да не бъде изслушван днес в правна комисия, депутатите обаче оставиха точката в дневния ред

„След като първо обяви публично и в официална кореспонденция до Комисия по правни въпроси желание да бъде изслушан, днес главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във не се яви пред народните представители”, пише Бориславова. 

Думите ѝ са след проведеното днес заседание на Комисията по правни въпроси, която отправи запитване до Прокуратурата кога може да бъде изслушан настоящият главен прокурор. Тя споменава и опитите за промени в Закона за Антикорупционната комисия КОНПИ и опита, по думите ѝ, някои политически сили да си припишат авторство на текста.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1965 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини