БСП: ГЕРБ са разбойници във властта

  • 28 юли 2012 15:16

  • 4516
  • 46
БСП: ГЕРБ са разбойници във властта
© булфото

ГЕРБ са разбойници във властта, облечени във власт и ние имаме мисия на следващите парламентарни избори да ги свалим, заяви под връх Бузлуджа председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, предаде Дарик.


В емоционално и продължило близо четвърт час слово лидерът на ПЕС поиска оставката на правителството, тъй като " българите не виждат срещу себе си държава, а българският парламент днес не отразява волята на повечето българи".

Станишев нарече парламентът "кух и празен откъм съдържание" и настоя за нови избори. Имаме срещу себе си една власт, арогантна, безотговорна, която ще направи всичко възможно да има доверието на всички българи и пак да ги командва, каза още той и предупреди, че "срещу БСП ще се изправи цялата държавна машина и ще се използват всички възможни механизми, както и компромати и пари." От Историческа поляна лидерът на социалистите заяви,че БСП има кауза и тя е национална: каузата за държава, която работи за обществения интерес, брани и уважава правата на гражданите, държава на солидарното общество, социална държава с активна икономическа политика и държава не на простащината, консуматорството и властващото нахалство, а държава на мислещите и интелигентни хора, които имат път.

На Бузлуджа бяха отчетени и националните и резултати от подписката, подета от Инициативен комитет с искане за провеждането на национален референдум за изграждането на АЕЦ " Белене". С поклон от трибуната на върха лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на благодари на всичките 777 447 българи, подкрепили подписката на социалистите.

Засилено полицейско присъствие беляза събора на социалистите. Полиция охранява и достъпа до Паметника на Бузлуджа, където в съседство с него активисти на Младежкото обединение на БСП издигнаха в небето 50 червени хвърчила.

Сред присъстващите на Историческа поляна бе и президентът на България от последните 10 години Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Той заяви, че има покана от ръководството на БСП да застане на трибуната, но е предпочел място сред хората.

Затворен панорамен път в разстояние на 12 километра в посока връх Столетов - връх Бузлуджа стана причина да закъснеят част от автобусите за митинга, пътуващи от Северна България, които трябваше да обикалят през град Шипка и Казанлък.

По традиция митингът на Бузлуджа не мина без шатри скара - бира, лакомства, продажбата на различни сувенири, издания, дрънкулки. Хит сред младите социалисти бяха шоколадовите вафли "ББ" на цена 50 стотинки.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4516 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
Владимиров

2012.08.01 | 19:25

46
Абе 'що не спрете с глупостите. Вече една година Ви се смеем на простотиите, не виждате ли че само говорите , а нищо не правите. Смешници. Половината народ ни гледа от кафето и ни се смее когато сме на протестите, после в по сайтовете пишат коментарите, че не им изнасяло. Ми как ще ви изнася, като сте ограничени и бъзливи. Излезте с гордо вдигната глава и се борете за правата си. Опитвам се да дигна българите с метафори! По тая земя са стъпвали царе - са стафери!
НА № 35

2012.07.30 | 19:33

45
-Много точно го е казал : БОЙКО .--РАЗБОЙКО !
Стринка Минка

2012.07.30 | 17:15

44
Че комунистите са измекяри си го знаем отдавна - яли сме им попарата,но колко ли трябва да е изпростял българинът,за да избере управници като Б.Б.и обкръжението му и да си ги харесва?!

2012.07.30 | 17:15

43
Kak samo sortirate komentarite

2012.07.30 | 17:15

42
Само платени коментари със заглавия :Станишев: ГЕРБ са разбойници,БСП: ГЕРБ са разбойници във властта и т. н.Не съм за ГЕРБ но ме хваща яд как искате да изкарате Станишев като следващият мисия който ще спасява България.Такива атаки в медиите нямаше нито по времето на Жан Виденов нито Костов,Царя или тройната коалиция.Стана така че Борисов обърка сметките на много хора и те правят всичко възможно да го махнат и да се върнат на власт.Успокоява ме факта че ще е само за 4 години но и те ви стигат да си свършите това което сте замислили.Хора не ви ли стана ясно че тройната коалиция не си е отишла а продължава да действа в лицето на БСП,ДПС и Движение България на гражданите.Който иска Доган пак във властта нека да подкрепя Станишев.Нека не е ГЕРБ но да не е и Станишев.Него го видяхме какво може.То както е тръгнало можете да върните и Костов на власт.Търсете друга алтернатива само не Станишев плюс Доган.
на № 39

2012.07.30 | 17:14

41
Ами освен Станишев- посочете сам един друг ПОЛИТИК който да е застанал против това вредно управление за народа-което се провежда от тъй-наречените ГЕРБАДЖИИ. И друго - знам,че Станишев не се бори за власт и конкретно за министър-председател и не си мислете-че алтернатива особено на Бойко Борисов -не може да има........--.
Гочев

2012.07.30 | 17:14

40
Вместо да говорим глупости-дайте да разсъждаваме трезво като нормални хора- без да гледаме кой от кои бил и какъв цвят имал- а само да видим кой какво е оставил и какво полезно е направил за народа.На Сергей се падна Правителство от 3 партии и знаете ли колко му е било "лесно"с тези 2-те лисици: Симеон и Доган. Бойко извади също голям късмет и той управлява с 3 нелегални коалиции- ДСБ;СДС;РЗС и независими. Кой от двамата е развил по-добра социална политика и с какво са повишили стандарта на живота на българина
на № 41

2012.07.30 | 17:14

39
Поздравления ! На Бойко Борисов -скритите коалиции не са 3 ,а повече - пропуснахте още един Волен Сидеров от Атака-/ който само себе си атакува- а по време на ВОТОВЕТЕ-- пасува/. А Бойко Борисов си намери "мишена" всички пасиви си ги избива чрез Сергей Станишев- въпреки че обектите и магистралите бяха започнати от Тройната коалиция.По социалната политика Бойко има слаб 2, а по създаване на трайна бедност в България Бойко има отличен 6 .

2012.07.30 | 17:14

38
Станишеев- ами то българският парламент отдавна не отразява волята на народа. От 20 години това е парламента който угажда на ДПС, правеше закони удобни за БСП елита и едрите бандити да могат законно да ограбят държавата и народа и остави братята роми да правят каквото си искат. Вие какво направихте освен че забогатяхте, само не казваите че заграбихте всичко за да го запазите и да работи- цинично е, можеше да работи и като държавно но се разори от ваште кадри, а сега работи за тях и те са милионери. Как става това обяснете го на тези хора които сте събрали сега там а не непрекъснато да се оплаквате колко власта ви притискала.Как ви притиска вашия Стаишев е непрекъснато в медиите. А и големите медий и те са ваши. Със какви пари плащате тези автобуси. Цените непрекъснато се вдигали-ами фирмите работят предимно за вас а поне по стандарта ви не личи да обеднявате. Или даите да подклаждаме криза и хем печелим парички хем клатим власта. Защо още ви е тая власт не се ли награбихте достатъчно, или сега ви е страх от затвор а като сте на власт сте бетон

2012.07.30 | 17:14

37
Спокоино, по големи разбиници от вас България не може да има. Защо ли тези които слагат плюсовете на БСП не ми посочите поне една просперираща комунистическа държава. ХОРАА ТИЯ ДЕТО СА ВИ СЪБРАЛИ СЕГА НА БУЗЛУДЖА ЩЕ ВИ ДЪРЖЪТ ВЕЧНО ГЛАДНИ ЗА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ ПО КОМУНИЗМА И ТАКА ЕДИН ДЕН ВАШИТЕ ВНУЦИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕХНИТА ВНУЦИ !!!!!!.
Сашо

2012.07.30 | 17:13

36
По принцип съм антикомунист, но съм длъжен да посоча Китай като държава която просперира под комунистическо управление. В България обаче от отдавна не става въпрос за комунизъм срещу демокрация. В същността си и двете системи са неприложими в идеалният си вид и са изготвени с цел лесното управление на една класа над друга, но и тук не е проблема. Проблемът е там, че политиците разиграват циркове, а хората си мислят, че ГЕРБ са против БСП, АТАКА са против ДПС и прочие. Терминът в политологията описващ участник в политиката е "актьор". Помисли си защо това е така. Хората които са ни поставили за ди си играем на избори нямат никаква реална власт. Те са поставени там за да изпълняват нареждания, а в замяна си въртят далаверите и си уреждат "техни хора" на позиции по-върховете. Няма значение дали БСП, ГЕРБ или Кунева ще е на власт, водената политика няма да се промени, а това е така, защото всички се отчитат пред едни и същи. Ако не си "един от тях" вобще няма да бъдеш допуснат дори до там, че хората да знаят кой си. За това от 20 и кусур години муцуни са едни и същи. Просто те смазват и това ти го казвам от опит защото съм се занимавал с политика.

2012.07.30 | 17:13

35
Може, може! Има едни дето са десни, ама още си пазят партийните книжки. Те са още по-големи разбойници.

Добави коментар

Водещи новини