Денков: Мария Габриел е добро решение да се търси положителна развръзка

  • 15 май 2023 07:55

  • 1466
  • 12
© БТВ

Не е ясно доколко всичко това е театър, който ние да послужим само за алиби. Очаквам един истински разговор. Това заяви Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С от ПП-ДБ по повод разговорите на коалицията с ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Денков недоумява как ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в могат да искат подкрепа от ПП-ДБ, докато вторите не са провели национален съвет: "Непрекъснато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се опитват да ни вкарат в цайтнот. Казват, че няма време."

Обръщението на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова не беше към нас, а по-скоро към Нинова, Карадайъ и ИТН. Това е показателно. В петък от нас, без да имаме информация, искаха да чуят „да“ или „не“. Всеки, който присъства на срещата усещаше, че бутат към "не“. Добре, че беше Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, която искаше да отговаря на въпросите ни. Не е ясно до колко това е театър, в който ние да послужим, като параван и алиби“, каза съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ. 

Явор Божанков предложи: Да се създаде служебен кабинет на парламента

"Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е добро решение да се търси положителна развръзка."

Имаме една седмица за реализиране на мандата, трябва да я оползотворим, до понеделник ще кажем. Във вторник вечер решаваме дали ще подкрепим ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, каза още той. 

Ще подкрепяме всичко, заложено в нашата програма. Нашата цел е да се промени България - независимо дали като управляващи или опозиция. Ще подкрепяме дейностите от националната програма, допълни Денков.

Плевнелиев: Новият премиер на България се казва Мария Габриел

Няма да има коалиционно управление с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - оттам нататък има много възможности, категоричен бе представителят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". 

За отстраняването на главния прокурор, Денков коментира, че Иван Гешев трябвало много отдавна да си тръгне. Има опит за смяна на едно лице и не е ясно дали ще има някаква съществена промяна. Трябва да се промени Конституцията и искаме да видим знаците, че това е възможно да се случи, настоя акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1466 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Сините хиени - в овчи кожи

2023.05.15 | 08:58

5
Бандата сини разбойници на Костов нанесе тежки рани на България - тоалетните хартии - костовистките банкноти са вече необезпечени със злато. Инфлация тегне над народа. Противникът на Костов, мутрата Борисов ликвидира България и я превръща в евро-турска колония.
Швабското МВР се видя в чудо

2023.05.15 | 09:28

12
от крими-инциденти с урко-бежанци, Берлин и околностите му пропищяха от нападения на укро-хулигани, грабежи и изнасилвания над млади немкини. Министърката на МВР Нанси Фрезер призна, че то вече не може да се справи с проблемите с арабски заселници, а сега и украинските.
Укро-седесарско ку.рве

2023.05.15 | 09:10

11
за да е оригинална и спечели лайки, снима клип как от руско бе.бе се прави борш. Изведнъж руска ракета - Бум! Тя е в кръв, плаче и пита защо. Затова.
Щом се появи някъде в Укрия

2023.05.15 | 09:07

10
склад с боеприпаси, веднага долита руска ракета.
Защо има вторични детонации

2023.05.15 | 09:06

9
в училище в Терноопол? Защо има тротил в такова количество в учебно заведение? Отговор: Защото седесарите са фашисти, независимо сини ли са или жълто-сини.
Укрите уцелили стадион

2023.05.15 | 09:03

8
Авангард в Луганск, в отговор, снощи русите помляха Западна Украйна, дими Ивано-франковск, в пламъци е Тернопол, Волина още е в тревога "въздух", лвовчани не смеят да излязат от домовете си.

2023.05.15 | 09:02

7
Авангард в Луганск, в отговор, снощи русите помляха Западна Украйна, дими Ивано-франковск, в пламъци е Тернопол, Волина още е в тревога "въздух", лвовчани не смеят да излязат от домовете си.
Смърт за поробителите

2023.05.15 | 08:59

6
костовистките разбойци и мутро-синята банда на Ердоган.
555555555555

2023.05.15 | 08:56

4
Куха леейка начело на група от крадци чакат ви тежки времена след като гласувате за греб - откровени крадци и некадърници
Анонимен

2023.05.15 | 08:52

3
Наредено е на ПП да подкрепи Боко- само се мотаят уж.....!

2023.05.15 | 08:39

2
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

2023.05.15 | 08:22

1
Пукнал ли е Сорос или е шега.

Добави коментар

Водещи новини