Станишев: Правителството да не премълчава нещата (видео)

  • 26 юли 2012 17:42

  • 3478
  • 17
Станишев: Правителството да не премълчава нещата (видео)
©

„Идеята да се премълчават и спестяват редица анализи, за да изглеждат нещата по-добре днес, могат да се върнат като бумеранг утре.”

Това каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след края на Консултативният съвет за национална сигурност, свикан от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той беше посветен на терористичния акт във Бургас и критичния доклад на ЕК за напредъка на страната ни в областта на правосъдието и вътрешния ред.

„В името на консенсуса, на излизането с единна държавна позиция ще спестя някои мои, а и не само мои оценки. Оценки за това- как се стигна до този безпрецедентен терористичен акт”, каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод терористичния акт в Бургас.

Той припомни позицията на НС на БСП, че атаката на практика е пробив в системата за сигурност на страната.

„По трагичното е, че не чух достатъчно сериозен анализ на причините. Точно заради това настоявах правителството да представи план за действие пред Народното събрание. План как да не се случват подобни трагедии за в бъдеще, а българските граждани да бъдат защитени”, заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.
 

По разискванията по доклада на ЕК Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на разкри, че правителство и опозицията имат корено противоположни становища. „Какво ни каза Брюксел с доклада на ЕК- това правителство няма експертния, политическия и моралния капацитет да приключи механизма за сътрудничество и оценка”, изтъкна лидерът на БСП. Според него това се доказва и от факта, че следващият доклад на ЕК ще е в края на 2013 година, което съвпада и с края на мандата на настоящото правителство. „Най- лошата констатация в доклада на ЕК е цялостното впечатление за неспособност да се спазва разделението на властите. Такава оценка България не беше получавала”, категоричен е Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

По думите на лидера на БСП възниква въпросът: Въобще имаме ли демокрация във България?- при условие, че е видимо желанието на изпълнителната власт да подчини съдебната власт в страната и да я превърне в свой придатък. „Те просто искат да действат по целесъобразност, а не по справедливост и по закон”, каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3478 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
социал

2012.07.28 | 01:23

17
Преди време краде от държавата. Малко му беше, почна от Европа ха хахаааааааааа. Какво направи с тия пари та писка за още. Първанов е трилиони пъти по - печен момче. Само загуби от тебе.
Тервел

2012.07.28 | 01:23

16
Станишев го разбрахме колко го е грижа за държавата. Бойко поне прави някакви усилия - дали истински дали фалшиви само за заблуда , но прави. Станишев сам си каза че номер 1 за него е да свали правителството на ГЕРБ, за него най-важно е да се съзтезава. Не му пука въобще за който и да е било. Вярно е че само пенсионери и цигани гласуват за него, и те само и само растат - логично е и вота за него да расте, но не разбирам толкова ли са прости че не могат да видят че той при абсолютно всяко изказване обвинява някой друг за това което той е правил - Крадеца вика дръжте крадеца. Разгледайте сайта на новини.бг и вижте че на всяка новина свързана с него той обвинява ГЕРБ за неща които той е правил.
Чичото с Чепа

2012.07.28 | 01:22

15
БСП управляваха три пъти 1.Луканов - гладната луканова зима 2. виденов - гладните февруарски бунтове 3. Станишеф - Европа им спря еврофондовете и ги нарече крадци, при три милиарда излишък предадоха хазната на Дянков с 550 млн. дефицит!!!!!!!!! Ако още веднъж управляват, с право гласувалите за тях ще ги нарека мазохисти!
Kobadinski

2012.07.28 | 01:22

14
На един самотен остров канибалите се пекат картофи в жаравата... В резултат на самолетна катастрофа г-н Станишев попада на въпросният остров и бива пленен. Вожда ахва при вида му, хваща двама от племето и им казва: - От 40 години не съм виждал такъв екземпляр. Искам като го вържете на шиша да го въртите много, ама много бавно, за да се изпече добре! Аз отивам да събера племето и се връщам да пируваме! След два часа вожда и племето пристигат и виждат как единия "пекар" е припаднал от умора, а другия върти шиша с всички сили. - Кретени, идиоти, нали ви казах да въртите шиша много, ама много бавно! - разкрещял се вождът. - Не може, шефе - отвърнал изпотения, въртящ шиша канибал - краде от картофите
haho

2012.07.27 | 16:44

13
Името идва с човека - Сер--- ГЕЙ ! Може би има истина в името му , но не би го признал на обществото ни!
аз съм комунист

2012.07.27 | 15:43

12
Станишев- не ставаш пич! По-добре да бяха те сменили , Първанов е мноооого по-печен от теб! С теб нито следващите избори ще спечелим , нито някой ще ни брои за слива. Вече един път се опарихме от съюза с Доган , защо отново сте заедно - хората му нямат вяра.Стига с тия безрезултатни вотове - олекнахме много. Трябват факти и хладнокръвни оценки , а не плямпане по принцип - станахме смешни и ни се подсмиват тия нови "демократчета".Ако не можеш , просто си подай оставката , ще се намерят смели другари дето могат - с тебе начело загиваме!

2012.07.27 | 13:06

11
Серго, вземи си смени начина на изразяване, че тиквата няма да разбере какво му казваш. И не се напъвай много да не станеш виновен и за атентата.
Инж

2012.07.27 | 13:06

10
Апък като бяха на власт като ставаха отвличания и убийства всичко беше наред и мълчеше като путка !!!! Ей голям боклук е тое серГейчо Пази боже да не се върнете на власт. Боклуци мръсни мафиотски.

2012.07.26 | 20:31

3
Къде по-добре е да управлява човекът пазил колите на Пашата, Стоил Славов, Венци Стефанов и Маджо.
СеГейко

2012.07.27 | 13:05

9
оф, оф откакто дойдоха тези от герб и вече не можем да лъжем, мажем и крадем, както преди голяма криза настана. оф, оф големи идиоти са тези от Герб, от Брюксел и САЩ, задето така не ни искат. А и ние не крадем, ние само сме некадърни и нищо не можем да свършим като хората. оф, оф, ние не крадем, ние просто сме некадърни гейчета!

2012.07.26 | 21:55

4
Така е. Герб са големи. 42-та километра магистрали успяха да станат повече от 114-те на Сергей. Доказаха че в България е добре да има 400 000 безработни. Доказаха че да залавяш извършителите на поръчкови убийства не е важно. Най голямата присъда на специализирания съд се оказа 8 месеца за цигара марихуана. Също така доказаха, че е по-добре да изхарчиш резерва и да вземеш още два милиарда заем, отколкото да оставиш 7,5 милиарда. Мога да пиша поне още 10 страници с постиженията на Герб, ама няма нужда. Те са велики.
на № 2

2012.07.26 | 21:57

8
Каква преценка и оценка можеш да дадеш специално ти бе--- ходил ли си войник и имаш ли трудова книжка и откога започна да разбираш от политика и от тероризъм- за да говориш глупости и да даваш квалификации ?

2012.07.26 | 21:55

6
Не смятам да ти давам обяснение тък комунист . Само знаете да крадете и да маминте дано измрете по бързо ,че да се оправим.

Добави коментар

Водещи новини