Петър Витанов: Добре е БСП да обсъжда не само бюджета на държавата, но и този на партията, защото тя е във фалит

  • 29 април 2023 10:34

  • 1029
  • 7
Петър Витанов: Добре е БСП да обсъжда не само бюджета на държавата, но и този на партията, защото тя е във фалит
©
Слушай новината Слушай новината

Дори изкуственият интелект не може да прогнозира ходовете на ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, те са изключително нелогични и непоследователни. Това каза пред "Фокус" ръководителят на Делегацията на българските социалисти в ЕП Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее. В момента работата на Витанов в Брюксел е свързана с предложения за законодателство за изкуствения интелект, тема, която беше във фокуса на ЕП през изминалите дни. Пред „Фокус“ той коментира и вариантите за съставяне на правителство, както и дали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще има роля за решаването на политическата криза.

„Виждам изход след местните избори. Това е теза, която застъпвам вече повече от половин година. Смятам, че политическите партии правят тънки сметки за предстоящия местен вот, който ще гарантира съществуването и функционалността на една партия за следващия период от четири години, и затова не предприемат стъпки към обединение на този етап“, прогнозира Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

"На мен ми е неприятно да виждам, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изцяло е изпаднала извън политическата картина. Основният наратив в момента е дали ще управлява първата, или втората партия, дали ще се сменят, а в рамките на шегата, и дали едната ще управлява зимата, а другата лятото. Но БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изглежда на този фон дори по-нежелан партньор от ДПС“, коментира Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее вариантите за правителство.

„Няма защо да се заблуждаваме - БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се намира на дъното, на абсолютното дъно, 8%. Исторически най-нисък резултат, исторически най-малко народни представители, най-малка подкрепа – малко над 3% от всички хора имащи право на глас. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е никога не е била толкова зле през последното столетие. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в момента се е превърнала в партия консервативна и националистическа по най-добрите десни европейски традиции“, добави евродепутатът. 

„Съжалявам, че просто всички млади хора, всички хора, които имаха различно мнение, са изхвърлени, изтласкани. За съжаление сякаш се маргинализирахме като политическа партия, защото изконсумирахме петото ни място и има хора, които са удовлетворени от това, че изобщо са в парламента. И това, което виждам аз, и нещо, за което страшно много ме боли, е, че няма съпротивителни сили. Имунната система я няма. Ние бяхме последната останала партия, която работи колективно. Съвсем скоро видях в Агенцията по вписване, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е си има собственик. Разбирате ли, собственик! И неговото име е Корнелия Нинова“, каза Витанов.

Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее предупреди, че партията се намира в тежко финансово състояние. 

Петър Витанов с апел към двама еврокомисари

„Българската  социалистическа партия отдавна е във фалит. Не знам те какъв бюджет обсъждат на държавата без някой да им обръща внимание, но добре би било да се обсъди и бюджетът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото някой ще трябва да връща дълговете след това. Тези хора ще си тръгнат, ще си вдигнат шапката, тях не ги интересува, тясното ръководство се вълнува само, дали ще запази позицията си на депутат, ако може да влезе във властта, и на министър“, коментира той. 

Евродепутатът отново призова социалистите да намерят сили, за да направят промяна. 

„Бъдещето на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще обуславя и бъдещето на България, защото силната лява партия, която е първостепенен фактор в обществено-политическия живот, може да предопределя икономическото, социалното, общественото развитие на тази страна. Вие ще видите, то просто се появява. Искаме – не искаме, нещата, колкото и да бъдат потискани, те излизат. Ще видите и съвсем скоро как може да изглежда модерното и прогресивно ляво. Защото огромният грях на тези хора е, че разкачиха поколенията в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, настроиха едно поколение срещу друго“, каза Витанов. 

Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее съобщи, че в края на седмицата в Брюксел са приключили преговорите по законодателството за изкуствения интелект. 

„Целта, която сме си поставили, е не толкова да влизаме в семантични спорове, какво е то изкуствен интелект, а въздействието, които тези системи и технологии оказват върху живота на хората и там, където смятаме, че има потенциален риск за нарушаване на основни човешки права, да ги ограничим, да ги забраним“, коментира той. 

„Практики като т.нар. „social scoring“, с който се оценява живота на хората, категоризира се, систематизира се и подобно на кредитния рейтинг в банките, ако те имат относително висок стандарт, получават високи точки, респективно колкото повече точки, толкова по-голям и обширен достъп до редица социални системи – такива практики трябва да бъдат забранени“, добави Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1029 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ЧЕСТИТО БСП във фалит

2023.04.29 | 17:55

7
ПРОВИСНАЛАТА ВАГИНА Корнелия Нинова доведе БСП-БКП телевизията до фалит. До каквото се докосне това женоподобие все е фалирало.
????

2023.04.29 | 15:28

6
"Другарю"Витанов, ВЯРНО ли е:"БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ "герб",което е КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"???? Та за КОЕ "БСП/бсп",ГОВОРИТЕ "Другарю-господин"Витанов ????!!!
Майтапчи Йово

2023.04.29 | 14:09

5
Тиквич, не си съгласен с Партията-майка, ама що ли още чинно си прибираш евраките в Брюксел от нейно име:)))?!?

2023.04.29 | 10:40

1
Платените от САЩ сороски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 33 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на американското посолство . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а САЩ е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
Ха, ха, ха

2023.04.29 | 12:31

4
Здравейте, това отгоре съм пак аз, аналният педал и руски трол на форума, който се подписва с имената на други хора. Като манаф с робска психика обичам не само г-н Путин, а и г-н Ердоган! Затова винаги препоръчвам на всички да намажат анала си с вазелин като мен! Слава на г-н Путин, той знае какво прави!

2023.04.29 | 12:09

3
Всички червени на съд за национално предателство. С конфискация на всичко лично и на целите им родове. Говнояди продажни.
Иванчо

2023.04.29 | 10:58

2
Толкова пари изчезнаха при последното ви управление ,толкова ли бързо ги изхарчихте!!!!!

Добави коментар

Водещи новини