Акад. Денков: Опитваме се максимално бързо да съставим проектокабинет

  • 27 април 2023 10:45

  • 717
  • 1
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Стремежът е максимално бързо да се видят експертите, защото времето е кратко и в даден момент, когато от ПП изготвим документ, той да бъде максимално близък до това, което би могло да получи подкрепа от дургата страна. Това заяви акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" пред медии.

"Ще има среща на работната група, свързана с финансите, така че да могат да обсъдят дискусионните въпроси и след това да потърсят информация от Министерство на финансите", каза още той.

Денков: Днес се очаква да работят хората по бюджета и дефицита

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в уточни: "Всички работни групи на експерти, което и вчера беше уговорка между нас, и днес се потвърди, започват работа. Надявам се, че те експедитивно ще го правят, за да влезем в сроковете, които взаимно сме си поставили."

"Работи се по проектосъстава на кабинета. Когато има готовност, първо трябва да мине през националния съвет, и след това ще имаме информация за медиите", допълни Денков.

"Опитваме се да влезем във времевата рамка, представена от колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Казахме ясно, че трябва да се мине по наша процедура, ще се опитаме да сме максимално бързи, но не за сметка на качеството", поясни той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
717 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НЯМА НУЖДА, ВИЕ СТЕ СЕКТА..

2023.04.27 | 12:21

1
.. ГЮРОВ , МЮРОВ , НАСТИМИРА АНАНИЕВА ..АСЕН КАВАЛА И КИРУ ....., НЕ СТЕ ДОБРЕ ... ,ААЙДЕ МАРШ ....., ПРВИТЕЛСТВО ГЕРБ , ДПС ,БСП,ИТН ..., А КОСТАДИНОВ ДА СПРЕ С ТАЯ МОСКВА И ДА СТАНЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК И ДЕПУТАТ ...НАСЛУКА ...АЙЙЙДЕ ... ..

Добави коментар

Водещи новини