Шишков: Неотложно е да бъде разширена „Тракия“ в частта до АМ „Марица“

  • 20 април 2023 14:13

  • 648
  • 0
Шишков: Неотложно е да бъде разширена „Тракия“ в частта до АМ „Марица“
© Булфото (архив)

Изключително неотложно е да бъде разширена автомагистрала „Тракия“ в частта до автомагистрала „Марица“.

Това каза пред журналисти в Пловдив служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по. Той участва в работна среща, на която беше обсъден проектът за водоснабдяването на Пловдив и Хасково от каскада „Доспат – Въча“.

Според Шишков АМ „Тракия“ в този участък е много тясна и не може да поеме движението. 

Шишков проговори за ремонтите на пътищата и новите отсечки

Много е важно навреме да се проектират нещата. На нас ни предстои задание, проектиране, оценка за въздействие на околната среда. Затова си позволяваме да започнем тази процедура, независимо че сме служебен кабинет, защото всеки ден е важен за такива обекти, каза Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по

Министърът заяви, че към момента има един по-сериозен проблем на „Тракия“ – при 20-ия км, в посока Бургас, има пропадане на мостовото съоръжение. Движението в участъка се извършва само в едното платно. Там ремонтът ще трае няколко месеца, обясни министърът. 

Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по заяви, че служебният кабинет е получил като наследство ремонти, възлагани с хоризонт 2021 – 2022 г. В момента в Агенция „Пътна инфраструктура“ се извършват процедури за възлагания за текущи ремонти, включително с елементи на основни, каза министърът. Той добави, че служебното правителство ще остави за следващия редовен кабинет подробни устройствени планове за около 100 км магистрали. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
648 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини