Лена Бориславова няма днес да се включи в консултациите при Румен Радев

  • 20 април 2023 09:20

  • 606
  • 3
Лена Бориславова няма днес да се включи в консултациите при Румен Радев
© Bulphoto/архив

Осъзнах по време на кампанията, че много от проблемите на хората се решават на местно ниво“, каза пред медиите Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, предаде репортер на NOVINI.BG.

„От „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ до този момент не сме се явявали на местни избори. Задачите са големи, проблемите – още по-големи“, заяви Бориславова.

„Успоредно с подготовката за местните избори, колегите ще работят в парламента. Радвам се, че ще съществува това Народно събрание. Всички ние заслужаваме да има едно работещо Народно събрание“, каза тя.

Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и разкри, че няма да участва в консултациите днес при президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, след като окончателно й е гласувана оставката.

НА ЖИВО: Парламентът прие оставката на Лена Бориславова като депутат

 

Там ще отидат представители на парламента и членове на ръководството.

„Когато вторият мандат е при ПП-ДБ със сигурност ще се представи кабинет“, каза тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
606 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
.

2023.05.03 | 15:11

3
Наркомани в парламента.
Баба

2023.04.20 | 15:00

2
Стига сте обиждали бъдещите майки.
Гост

2023.04.20 | 10:26

1
Много важно пачавро проста

Добави коментар

Водещи новини