Политолог: Няма как да бъде сформирано правителство, което да се харесва на всички

  • 19 април 2023 17:52

  • 485
  • 5
Политолог: Няма как да бъде сформирано правителство, което да се харесва на всички
© Фейсбук

Свидетели сме на конструиране на някакво законодателно мнозинство в парламента. Първите две сили се съгласиха да приемат заедно няколко закона, необходими за различни цели. Има някакво взаимодействие, но дали това ще е достатъчно да доведе до тип правителство, това е друг въпрос. Парламентаризмът е достатъчно гъвкав, има различни модели. Това каза пред БНР политологът доц. Даниел Смилов. 

Той подчерта, че разговорите продължават, затова не може да се говори за завършване на процеса: "Каквито и споразумения да бъдат постигани, няма как да бъдат интерпретирани като индулгенция на един или друг политик. Предполагам, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има интерес от лидерска среща". 

Николай Денков за преговорите с ГЕРБ: Целта е да извадим парламента от мъртва хватка

Доц. Смилов допълни, че няма как да бъде сформирано правителство, което да се харесва на всички: "Всички варианти зависят от договореното между партиите". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
485 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
????!!!

2023.04.19 | 18:41

3
Е,как да НЯМА ?! Бойко М.Борисов в ЗАТВОРА и ВСИЧКО си идва на МЯСТОТО !!!
избирател

2023.04.19 | 21:30

5
такива болшевишки копелета като те.бе в Сибир и България ще процъфти!
☠️✋Cлaвeнa Toчeвa✌️☠️

2023.04.19 | 20:57

4
☞✋...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин. ¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz
Пари ли нямат

2023.04.19 | 18:28

2
Този се състезава със сестра си , кой е по -лешив и грозен
МАДАР ФАКАР

2023.04.19 | 18:15

1
ВАЖНО Е КОПЕЙКИН ДА Е АУТ !

Добави коментар

Водещи новини