Джамбазки внася в НС Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности

  • 19 април 2023 09:04

  • 368
  • 4
Джамбазки внася в НС Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности
© Булфото (архив)

Съпредседателят а ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки отново внася в Народното събрание стратегията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности, чиято основна цел е намирането на начин тези хора да бъдат вписани в обществото ни.

Ангел Джамбазки изтъква, че докато политически импотентните лицемери в българското Народно събрание „тупат топката” с десет секундни заседания, за да имат време за задкулисни договорки за властта, битовата етническа престъпност избухва, а държавността абдикира за пореден път.

Предимно пияни роми нападат медици

Само за няколко дни са налице три различни новини за мелета с брадви, лопати, вили, нападение над беззащитно момиче и над лекарски екип. Етническият произход на извършителите е повече от ясен, пише още съпредседателят на ВМРО.

Години наред едни определени соросоидни НПО-та усвояваха милиони левове за интеграция, години наред едни хора ни обясняваха за някаква политическа коректност, за толерантност и за какво ли не още. Ето го резултата. Видяхме го и преди известно време в Казанлък от хора, които не зачитат нито закона, нито нормалното човешко отношение. А държавата нехае, няма я, точно там, където трябва най-вече да бъде -  в махалите, изтъква още българският представител в Европейския парламент.

Ангел Джамбазки припомня, че от години ВМРО има предложение за справяне с битовата етническа престъпност. И акцентира върху многократното ѝ внасяне в няколко народни събрания.

Едни и същи „хора” ги беше страх да я приемат и приложат, за да не им се скара някой отвън и защото няма да могат да купуват гласовете в махалите. Крайно време е да сложим ред в нашия дом, а който не иска да спазва реда - тояга, завършва съпредседателят на ВМРО.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
368 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
За съжаление е вярно

2023.04.19 | 09:44

4
От бой разбират всички и неграмотните също.С такива сякаш няма друг начин

2023.04.19 | 09:42

3
Не философствайте, народа го е казал. ЦИГАНИТЕ НА САПУН.

2023.04.19 | 09:36

1
интеграция = работни места + бой който не иска да става човек

2023.04.19 | 09:38

2
супер просто е онея набили шофьора на линейка ако сега бъдат бити брутално втори път няма да помислят да се нахвърлят на някой ама трябва 10 дни бой не да ги пускат за 24 часа и после да ги съдят на пробация

Добави коментар

Водещи новини