Шефът на СОС обяви дали ще е кандидатът на ГЕРБ за столичен кмет

  • 13 април 2023 17:50

  • 2151
  • 10
Шефът на СОС обяви дали ще е кандидатът на ГЕРБ за столичен кмет
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

Причината да няма бюджет ще е отказът на колегите от ПП да изпълнят основните си задължения. Първата задача на депутатите бе да си изберат председател. Засега боксуват с нея. Втората задача е да се гласува държавният бюджет. Третата задача е да започнат да приемат закони. 265 български общини са заложници на блокиран парламент. Това каза в интервю за предаването “Денят на живо” председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

"Проблемът не е само в София. Колегите имат проблем, че не могат да изградят нова улица или обект, без да има гласуван бюджет. Да работим без бюджети означава да работим с вързани ръце. Ако политическия Ени опоненти упорстват да няма правителство, с какви очи ще поискат местната власт наесен? Политиката ГЕРБ да бъдат наказвани се надявам никога повече да не се повтори. За да се стигне дотам да се отрежат 160 милиона евро за метро, единственият проект по ПВУ в държавата, който работи в момента, е софийското метро. Ако не бяха отрязани тези пари, можеше да работим на поиоелми обороти. Политици, които мислят за избори, не мислят за хората. Време е от ПП-ДБ да покажат, че не мислят за избори, а хората са им по-скъпи", добави той. 

“Държавата не може да продължава да функционира по този начин. Хората се умориха от политици, които не могат да говорят помежду си”, посочи той и изрази надежда от ПП-ДБ да спрат да упорстват. 

Лена Бориславова разкри обмисля ли самата тя да е кандидат за кмет

“Какво налага да не се спази традицията? Най-голямата група следва да може да определи своя председател. Това е така във всеки един колективен орган не само у нас, а и в света”, коментира още Георгиев. 

"Не стои на дневен ред да се кандидатирам за кмет", обяви Георгиев, като добави, че решението ще се вземе от ръководството на ГЕРБ и не знае защо му задават толкова често този въпрос. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2151 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2023.04.13 | 20:10

5
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
ZeЛЕвСКИ

2023.04.14 | 00:13

10
БОЙ ПО оКРАИНСКИТЕ ХОХЛИ-НАЦИТА, ЧИФУТИТЕ, ЕВРОгЕЙСКИТЕ ПРОПАГАНДАТОРИ, КРАВАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ТЕЛЕТА В Република България.... ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПЪТ….. МУ-ХА-ХА
Гочето стана хамерикански хаджия!

2023.04.13 | 20:05

2
И ся цензурата го пази! Боже пази София от такива като този и Бончу "спасителя" ...

2023.04.13 | 22:33

9
ми от пишман адвокатче кво друго да излезе!?

2023.04.13 | 20:10

4
тоя и Бончу са един дол соросоидни дренки!

2023.04.13 | 22:00

8
„Не на експроприацията на земите в Сардиния!“ Италианските фермери се надигат срещу указа на Марио Драги, който продаде територията на Сардиния на чуждестранни мултинационални компании за инсталирането на хиляди вятърни турбини. Марио Драги е престъпник, винаги сме го казвали. Майната му на Марио!

2023.04.13 | 21:58

7
Полските фермери се надигат и се опитват да блокират влакове, натоварени с евтино украинско зърно за Централна Европа. Протести и от румънски, български, словенски и унгарски фермери по същата причина. ЕС на Урсула фон дер Лайен е на път да експлодира, това ще бъде страхотен ден. Хайде фермери!

2023.04.13 | 21:58

6
Полските фермери се надигат и се опитват да блокират влакове, натоварени с евтино украинско зърно за Централна Европа. Протести и от румънски, български, словенски и унгарски фермери по същата причина. ЕС на Урсула фон дер Лайен е на път да експлодира, това ще бъде страхотен ден. Хайде фермери!
ре

2023.04.13 | 18:30

1
Кой друг ще бъде ако не е този. Той си започна предизборната кампания преди 2 месеца.
Не от 2 месеца,

2023.04.13 | 20:06

3
а повече от 2 години! Има шанс за 6%!

Добави коментар

Водещи новини